Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

draki hayvan problemi

draki hayvan problemi
0
275

Similar threads

Arkadaşlar , beni bugün arkadaş aradı gel voleybol oynuycaz neyse gittim dedim hiç anlamam yav sen gel dedi , nyse gittik kızda vardı sınıftan gittiğimiz yerde karma voleybol oynayanlara katıldık bana gelen toplara ben malca şekilde vurmaya başladım yani örnek ayakla omuzla falan filan ırk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ben konuya giriyim Ben sevgilimle 9 ay cıktık 9 ay baştan başa 1 kez ayrıldık sacma bi niçin den sonradan barıstık ve bana her zaman birdaha senden ayrılmıycam ne olursa olsn senden ayrılmıyacam bitek beni aldatırsan ayrılırım dedi başkaca hiç ayrılmıycam dedi sözler verdi yeminler etti hersey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bir kizi cok seviyorum kendisi bir dükkanda calisiyor yani iş yapiyor, birgün dükkana gitdim ve onunla göz temasina girdim kiz bana bakti bende ona 2 gün birdaha gitdim ve bisey alma manasiyla bisey alirken kiz yanima geldi biseyler düzenledi lakin ben konusmadim onunla,sonra kasaya gitti ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Evet arkadaşlar benim dershanemde birkız var benzer sınıftayız kız çok hoş ve ben ondan fazla hoşlanıyorum,işte önce dost fln oldum çokda iyi anlaşıyoruz kızla, espriler yapıyorum güldürüyorum fln yani gayet iyi aramız,sonra dedim ben ona sana aleyhinde ilgi duyuyorum fln diye daha sonra oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
2 sene öne konuşmuştuk fakat ben 3 yıldır seviyorum Bu iki yıl baştan başa ara sıra konuştuk ara sıra tartıştık ara sıra barıştık her şey olmuştur Ama geçen yıldan beri konuşmuyoruz ben konuşmak istedim ama o reddedi teklifimi istemiyorum konuşmak dedi Ben takip ettim bunu bir kere evine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt