Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Driver Bulmama Yardım Edebilirmisiniz?

Driver Bulmama Yardım Edebilirmisiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Değerli FRMTR Üyeleri,
Bilgisayarımı Win 7 'den Windows XP 'ye çevirdim, fakat driverları bulamadığım için internete bile giremiyorum
aslında ethernet kartı için driveri yükledim fakat kablo takılı değil hatası verip internete girmemekte bununda çözümü lazım
Bilgisayar özelliklerim,
Anakart: İntel Core Duo 2
Ses Bağdaştırıcı: İntel 82801GB ICH7 High definition Audio Controller

evet arkadaşlar bu ikisini verebilirmisiniz acaba?
Ayrıca şu ethernet sorunu içinde;
Ağ Bağdaştırıcısı: realtek RTL81688111 PCIE Gigabit Ethernet NIC

Evet arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum, tüm bilgiler everestten alınmıştır eksik bilgi verdiysem lütfen belirtin konu altından

Similar threads

Merhaba Değerli FRMTR Üyeleri, Bilgisayarımı Win 7 'den Windows XP 'ye çevirdim, fakat driverları bulamadığım için internete bile giremiyorum aslında ethernet kartı için driveri yükledim fakat kablo takılı değil hatası verip internete girmemekte bununda çözümü lazım Bilgisayar özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba Değerli FRMTR Üyeleri, Bilgisayarımı Win 7 'den Windows XP 'ye çevirdim, fakat driverları bulamadığım için internete bile giremiyorum aslında ethernet kartı için driveri yükledim fakat kablo takılı değil hatası verip internete girmemekte bununda çözümü lazım Bilgisayar özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt