Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Driver Güncelleme Yardım Lütfen Tek başıma edemiyorum

Driver Güncelleme Yardım Lütfen Tek başıma edemiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba

Tek başına işin içinden çıkamıyorum

Ne yapacağımıda bilmiyorum Driveri güncellemek istiyorum çok eski

Yardım edin lütfen

Öncelikle ; Benim Pc şöyle

İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition
Anakart Adı : MSI K8MMV (MS7142) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Adı MSI K8MMV (MS7142)
Anakart Çipseti VIA VT8380 K8M800, AMD Hammer

CPU Türü AMD Sempron, 1400 MHz (7 x 200) 2500+

Görüntü Bağdaştırıcısı VIAS3G UniChrome Pro IGP (64 MB)

Ses Bağdaştırıcı VIA VT1617(A) @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

Benim Güncellemek istediğim Ekran kartı ve Ses Nasıl Yapılabilir

Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum

Lütfen nasıl edeceğimi az anlatırsanız sevinirim

Teşekkürler Herşey İçin

Similar threads

HP Pavillion dv6000 markalı altındaki etiketlerden birinde dv6171ea ibaresi varSanırım modeli olsa gerek Everest raporu : Özet Bilgisayar: Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar (Mobile) İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional OS Servis Paketi TRIAL VERSION...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba Değerli FRMTR Üyeleri, Bilgisayarımı Win 7 'den Windows XP 'ye çevirdim, fakat driverları bulamadığım için internete bile giremiyorum aslında ethernet kartı için driveri yükledim fakat kablo takılı değil hatası verip internete girmemekte bununda çözümü lazım Bilgisayar özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba Değerli FRMTR Üyeleri, Bilgisayarımı Win 7 'den Windows XP 'ye çevirdim, fakat driverları bulamadığım için internete bile giremiyorum aslında ethernet kartı için driveri yükledim fakat kablo takılı değil hatası verip internete girmemekte bununda çözümü lazım Bilgisayar özelliklerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
ATI Güncel Driver Yardım Lütfen Anakart Adı:Foxconn G31MVP Ekran Kartı:ATI Radeon Hd 4520 Ses Bağdaştırıcı ATI Radeon HDMI @ ATI RV710730740 High Definition Audio Controller Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 High Definition Audio Controller A1 Everestle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt