Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

driver san fransisco

driver san fransisco
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
sa arkadaşlar ben oyunun crağini,patchini yaptım oyun çalışıoyor sorunsuz ama yarış veya arbaya gelince ses var görüntü yokBaşka sitelerdede cevap yokkolay gelsin

yönetici olarak çalıştırdım

pc özellikleri

intel pentiium dual core 2200 gHZ

4 gb ram

512 mb ekran kartı ati x1600

Similar threads

Arkadaşlar oyunu daha bugün aldım yüklemek için setupu çalıştırdım fakat başlar başlamaz ISDonedll hatası veriyor İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 266 GHz Ram: 2GB Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3600 Series 512 MB LÜTFEN YARDIM
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
http:img257**************img2571223mercenaries2logoin2 Electronic Arts yaptığı açıklama ile Pandemic Studios'un geliştirdiği aksiyon oyunu Mercenaries 2: World in Flames'in sistem ihtiyaçlarını duyurdu PS3, PC, PS2 ve Xbox 360 platformları için hazırlanan ve 31 Ağustos 2008 tarihinde piyasaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Samsung NPR580 JT05 Model Laptop KullanıyorumGeçen GTA Liberty City'i Yükledim En Düşük Sistemde Çalıştırdım Yine Donma,Kasma Sorunu OlduGüncelleme Yapmaya Kalktım Hem Driver Scan Programlarıyla Hem Forumları Gezdim Benzer Sorunları Olan Arkadaşların Denediklerini DenedimEn Son Silip Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Samsung NPR580 JT05 Model Laptop KullanıyorumGeçen GTA Liberty City'i Yükledim En Düşük Sistemde Çalıştırdım Yine Donma,Kasma Sorunu OlduGüncelleme Yapmaya Kalktım Hem Driver Scan Programlarıyla Hem Forumları Gezdim Benzer Sorunları Olan Arkadaşların Denediklerini DenedimEn Son Silip Tekrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt