Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DSP'de sürpriz istifa

DSP'de sürpriz istifa
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
DSP'de sürpriz istifa 1549050701 1549050701 dspdesurprizistifa5c54a351a54dedspdesurprizistifa5c54a351a54de http:staticguncelnetarchive4391mnewn7EtTxo DSP lideri Akıllı Sezer, partisinin hafta sonu gerçekleşecek toplantısında istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı Sezer, yerel seçimler sonrası birincil akşam ayrılmayı düşündüğünü söyledi 29 Mart seçimleri sonrasında partisinin aldığı sonuç üzerine istifayı düşündüğünü belirten Sezer, ancak bunu yetkili kurullarla görüştükten sonradan yapmayı planladığını söyledi Sezer, ''İstifayı örgütlerimize olan saygım ve onlara inancım gereği resmileştirmeyi hafta sonu yapılacak görüşme sonrasına bıraktım resmi olarak o tarihte bunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum Sonuçta benim öteden beri söylediğim başarılı olamayanların kurum ve ülkenin önünü tıkamaması düşüncem gereği olarak resmi olarak o gün ayrılmayı düşünüyorum'' diye konuştu ''DSP'nin Türkiye için vazgeçilmez, Türkiye'yi bugün içine düştüğü keşmekeş ortamından çıkaracak tek parti olduğuna'' inandığını dile getiren Sezer, şöyle konuştu: ''Örgütleriyle yapısıyla felsefesiyle Ecevit'ten aldığı doğrultu tutarlılığıyla Türkiye'nin içine düşürüldüğü durumdan ülkeyi çıkaracak tek parti DSP'dir Siyasal sistem benim öteden beri özlediğim aşamaya gelememiş olsa da defalarca söylediğim bir şey var, başarılı olamayanlar bulundukları kurumun ve ülkenin önünü tıkamamalı 29 Mart yerel seçimleri sonrası aldığımız sonucu gördüğüm ilk akşam gerçekten demokrasiye, partime ve ülkeme olan inancım gereği ayrılmayı düşünmüştüm fakat yine örgütlerime olan saygım gereği bunu örgütlerimizle görüşerek değerlendirmeyi içten buldum 29 Mart seçimlerinden daha sonra sonuçları yetkili kurullarında tartışan birincil partiyiz Önümüzdeki cumartesi ve pazar günleri örgütlerimizin temsilcileri olan il başkanlarımız ve PM ile bir çalışma toplantısı yapacağız İstifayı örgütlerimize olan saygım ve onlara inancım gereği resmileştirmeyi o toplantının sonuna bıraktım resmi olarak o tarihte bunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum Sonuçta benim öteden beri söylediğim başarılı olamayanların kurum ve ülkenin önünü tıkamaması düşüncemin gereği olarak da resmen o gün ayrılmayı düşünüyorum''  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt