Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dua Nedir?Dua Ne Demek

Dua Nedir?Dua Ne Demek
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dua anlamı

Dua;Kulun rabbiyle konuşmasıdır,bir ibadet sırrıdır,halini sevgiliye arzdır,İnsanın acizlini,fakirliğini anlamasıdır,belkide en onemlisi,abdin kendisine şah damarından daha yakın bir zata unsiyet peyda etmesidir

Similar threads

http:img460**************img4606639logosonoy7gif KURÂNI KERİM'DE DUA http:img150**************img1502985duapz4 Kullarım beni sana soracak olursa, muhakkak ki ben (onlara) pek yakınım Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm Öyleyse, onlar da benim çağrıma cevap versinler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
dua ederken neler soylenir,dua ederken neden esinleniriz,dua ederken vesile kılmak, evliyalardan medet istemek Duada istiğase ayrı, vesile ayrı bir şeydir İstiğase yardım istemek anlamını ifade eder Vesile ise gayeye vasıta olan şeydir Guneş ve ay gibi hizmeti cok da olsa, Ka'be ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
''Bana dua edin size icabet edeyim" ne demek? "Bana dua edin size icabet edeyim" ayetini izah eder misiniz? Bu konuyu üstad Bediüzzaman şöyle ifade etmektedir: “Eğer desen: "Bir çok defa dua ediyoruz, kabul olmuyor. Halbuki, ayet umumidir... her duaya cevap var ifade ediyor. Cevap vermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
358
Allah'a Samimi Dua Etmenin Onemi Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm Oyleyse, onlar da Benim cağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler Umulur ki irşad olurlar (Bakara Suresi, 186) “Cağırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Allah'a Cana Yakın Dua Etmenin Önemi Kullarım Beni sana soracak olursa, belirlenmiş fakat Ben (onlara) pek yakınım Bana dua ettiği süre dua edenin duasına yanıt veririm Öyleyse, onlar da Benim çağrıma yanıt versinler ve Bana iman etsinler Umulur ama irşad olurlar (Bakara Suresi, 186)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,506Konular
982,986Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt