Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dua OyuNu ..!

Dua OyuNu ..!
0
176

Similar threads

Hz Muhammed ( sav) duaları Her peygamber gibi, Peygamber efendimizin de, hiç günah işlemediği halde, (Beni günahtan, küfürden koru) gibi dualar etmesinin hikmeti nedir? Resulullah efendimiz, nasıl dua edileceğini bize öğretmek için, öyle dua etmiştir Bazıları şöyledir: (Bizi açık ve dar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
Kur ’lahza ’dan ve Hz Peygamberden Dua Örnekleri Kur ’an ’dan dua örnekleri Sonsuz zorlama ve şefkat sahibi olan Allah, insanlar için bir tezgâhtar, destekleyici, koruyucu ve kollayıcıdır O bize bizden yakın olan, dua ve isteklerimizi karşılayandır Ona hangi dilde ve ne şekilde dua edersek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Kalbi Koruyan Dua,kalp duası,Kalbimizi Koruyan Dua Aydan geceyi, güneşten gündüzü var eden, inciyi midyenin midesinde, balı arının peteğinde var eden, yağmurdan baharı, topraktan çiçeği var eden, kalbimizi yoktan var eden Rabbimiz''e hamd olsun Allah''ım! Kalbimize nakşettiklerin için sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Aydan geceyi, güneşten gündüzü var eden, inciyi midyenin midesinde, balı arının peteğinde var eden, yağmurdan baharı, topraktan çiçeği var eden, kalbimizi yoktan var eden Rabbimiz''e hamd olsun Allah''ım! Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz Acıların karşılığında ceni sunduğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Peygamber Efendimiz Bir kişinin bir şeyi hafızasında tutması için bir dua önerdi Okuduğu dersi zihninde tutamayan, okuduğu dersi bir türlü kavrayamayan kimse bu kutsal duayı okursa okuduğu dersi zihninde ALLAH`ın izni ile tutar Kullarım Beni sana soracak olursa,belirlenmiş ancak Ben onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt