Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

***dua***

***dua***
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ey herkes unuttuğunda bizi anan Rabbimiz; yüzümüzü, elimizi, bakışımızı,
dokunuşumuzu veren Rabbimiz, bizi seni unutanların arasından çıkar al Bizi
bizsiz bıraksanda sensiz bırakma Allah’ım lütfetki gittiğimiz heryere huzur
götürelim Bölücü değil, birleştirici olalım Nefret olan yere sevgi, yaralanma
olan yere affedicilik, kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit,
karanlık olan yere aydınlık, üzüntü olan yere sevinç götürmeyi bize lütfet Ya
Rabbi
Allah’ım gönlümüzde olanları, hakkımızda hayır eyle, hakkımızda hayır olanlara
gönlümüz razı eyle,
Amin

Hak olarak indirdiğin Kuranı Kerime olan
isteğimizi artır Onun tilavetini gözlerimize nur, içimize şifa kıl
Allah’ım kuranı kerimle dilimize hayır söz, yüzümüze güzellik, vücudumuza kuvvet
ver
Allah’ım terazimizi dengele, yolumuzu doğrult, önümüzü aydınlat
Amin

Similar threads

Eşhedü en lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh, ilâhen Vâhiden Ehaden Sameden, lem yettahiz sâhibeten velâ veleden, velem yekun lehû küfüven Ehad Lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerike leh, lehu'l mülkü ve’lehül hamdu yuhyî ve yümîtü ve hüve hayyu’l lâ yemût bi`yedihil hayr ve hüve alâ külli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
Hazreti Ebû Bekir (radiyallahü anh)’ın Bir Duası; Allah’ım! Sen hiç ihtiyacın olmadığı halde insanları yarattın; sonra onların bir kısmı salih ameller işleyip Cennetlik oldular, diğer kısmı da ısrarla işleyip durdukları günahlar yüzünden Cehennem’i boyladılar Rabbim, ne olur, bu aciz kulunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Sahurda Hangi Dualar Okunur Sahur zamanında okunması gereken dua örneğiSahur vaktind esahur yemeğinii yedikten daha sonra edebileceğiniz çok güzel kısa bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleSahur Zamanında okunan dua; ALT :wwwlarcomupluploadssahurduasi80962sahurduasi80962ALT Ey bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Ey varlığına son olmayan yüce yaradanımEy bütün noksanlıklardan uzak ve münezzeh olan RabbimEy yoktan var eden ,ey koruyan,gözeten,rızıklandıran ve bizim hakkımızda istediğini takdir edebilecek olan ulu Allah'ım Verdiğin nimetler için ,varlığım için,islam dininden olduğum için,sağlığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt