Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dualar Doğru Mu?

Dualar Doğru Mu?
0
179

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba frmtr üyeleri,

İnternet üzerinden dualı kolye sipariş ettim Fakat üzerinde yazan arapça dua ve surelerin doğru olup olmadığını arapça bilmediğim için anlayamıyorum Bu durum beni rahatsız ediyor Rica etsem arapça bilenler doğru olup olmadığını kontrol edebilir mi?

Similar threads

Amerika ’nın muhtelif üniversitelerinde devir yapan matematik Prof Jefri Lang İslam ’a antre hikayesini yazmış olduğu “ Soruncaya Kadar isimli eserinde derin felsefi düşüncelerle, ruhani duygular aralarında birincil namazını şöyle dile getiriyor: Müslüman olduğum gün cami imamı, bana namazın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Uyumakta zorlanan bebekler ve çocuklar için okunabilecek en etkili ve tesirli uyku dualarını sizlere derledik. Uyumayan bebeğe okunacak dualar neler? Zor uyuyan bebeklere hangi dualar okunur? Bebeklerde uyku duası nedir? Nazar değen bebeğe okunabilecek dualar neler? Gece uyumayan çocuğa hangi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Uyumakta zorlanan bebekler ve çocuklar için okunabilecek en etkili ve tesirli uyku dualarını sizlere derledik. Uyumayan bebeğe okunacak dualar neler? Zor uyuyan bebeklere hangi dualar okunur? Bebeklerde uyku duası nedir? Nazar değen bebeğe okunabilecek dualar neler? Huzursuz bebekler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kem gözlü bakışlardan korunmak ve kendimizde dahil sevdiklerimize zarar gelmemesi niyetiyle okunan dualar ile beraber Peygamberimiz (SAV)'in bu gibi durumlara karşı okuduğu duayı sizlere araştırdık. Nazardan korunmak için en etkili dua hangisi? Bebek ve çocuklarda nazara karşı okunacak dualar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kem gözlü bakışlardan korunmak ve kendinizde de dahil olmak üzere kötü bakışlardan dolayı sevdiklerinize zarar gelmemesi için okuyabileceğiniz etkili nazar duaları vardır. Bebek ve çocuklara nazar değmemesi için neler yapılmalı? Nazar boncuğu takmak caiz mi? Eve süs nazar boncuğu takılabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt