Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duaların Kabul Olması Dileğiyle...

Duaların Kabul Olması Dileğiyle...
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bismillahirrahmanirrahim

Allahım

Lütfet ki, gittiğimiz her yere barışma götürebilelim
Bölücü yok, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim
Nefret olan yere sevgi,
Yaralanma olan yere affedicilik,
Kuşku olan yere inanç,
Ümitsizlik olan yere ümit
Karanlık olan yere parlak,
Endişe olan yere mutluluk saçıcı olmayı
bize lütfeyle ya Rabbi

Kusurları gören yok, kusurları örtenlerden;
Teselli arayanlardan yok, teselli verenlerden;
Anlama bekleyenlerden yok, anlayış gösterenlerden;
Sadece sevilmeyi isteyenlerden yok, sevenlerden olmamıza yardım et

Yağmur gibi
Hiçbir şeyi ayırmadan,
Aktığı her yere canlılık bahşedenlerden;
Güneş gibi
Hiçbir şeyi ayırmayıp,
Işığıyla tüm varlıkları aydınlatanlardan;
Toprak gibi
Her şey üzerine bastığı halde,
Hiçbir şeyini esirgemeyip,
Nimetlerini herkese verenlerden olmayı
bize lütfet

Alan ellerin yok, veren ellerin;
Affedici olduğu için affedilenlerin;
Hak ile doğan, hak ile yaşayan, yargı ile ölenlerin
ve
Ölümsüz hayatta baştan doğanların safına katılmayı
Bize nasip eyle
Amin *

Similar threads

Allahım, Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim; Bölücü değil, bağdaştırıcı olabilelim Nefret olan yere sevgi, Yaralanma olan yere affedicilik, Kuşku olan yere inanç, Ümitsizlik olan yere ümit, Karanlık olan yere aydınlık Ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı bize lütfet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Ateizm ve Ateist (Tanrı Tanımazcılık, Tanrı Tanımaz) Allah’ın (cc) varlığı ve yokluğu konusu, içerisinde bulunduğumuz çağda ortaya çıkmış yeni bir tartışmadır İnsanlık daha önceki çağlarda Allah’ın (cc) varlığı konusunda hiç bir kuşkuya kapılmamıştır İnsan Allah’ın (cc) varlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Baş Örtüsü Allahın Emridir 31 Mü'min kadınlara da söyle: Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar(31) ve ırzlarını(32) korusunlar;(33) süslerini(34) açığa vurmasınlar, ancak kendiğilinden görüneni hariç(35) Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar(36) Süslerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt