Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dualsense Firmware Güncelleme Aracı Yayınlandı

Dualsense Firmware Güncelleme Aracı Yayınlandı
0
48

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
dualsense-donanim-yazilimi-guncelleme-araci-yayinlandi.jpeg

PC oyuncuları artık bir PlayStation 5 (PS5) oyun konsoluna bağlanmadan DualSense kablosuz denetim aygıtlarını Windows 10 yahut Windows 11 için en son üretici yazılımıyla güncelleyebilecek. Dualsense Donanım Yazılımı Güncelleme Aracı sayesinde aygıtınızın performansını iyileştirebileceksiniz. Daha evvel Mac takviyesinden de bahsediliyordu fakat bu şimdilik maalesef kelam konusu değil.

Güncelleme için öncelikle DualSense kablosuz denetim aygıtı için donanım yazılımı (firmware) güncelleme aracını indirip masaüstünüze yahut öteki bir pozisyona kaydetmeniz gerekiyor. Akabinde heyetim belgesini çalıştırın ve uygulamayı yüklemek için ekrandaki talimatları izleyin. Bu ortada aracı kullanmak için gereken ek yazılımı indirme isteği de görmeniz mümkün. Daha sonra aracı çalıştırıp güncellemeyi başlatabiliyorsunuz.

Bu süreçte denetim aygıtını USB ile bilgisayarınıza bağlamanız gerektiğinin de altını çizelim. Süreçte bilgisayarınızı kapatmamanız ve USB kablo ilişkisini kesmemeniz de değerli.
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit) yahut Windows 11
  • Depolama alanı: 10 MB yahut daha fazla
  • Ekran çözünürlüğü: 1024 × 768 yahut daha yüksek
  • USB temas noktası: Gerekli

Similar threads

Apple tarafından AirPods Max kablosuz kulaklıklar ile yaşanan pil bitmesi sıkıntısını gideren firmware 3C39 yayınlandı. Birçok kullanıcının yaşadığı sorunu giderecek firmware ile yüzde 100 şarjlı olan kulaklığın pilinin bir gecede yüzde 0’a düşmesinin önüne geçilmesi sağlanıyor. Farklı olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Konutlarımızda, ofislerimizde yahut kamuya açık alanlarda kullandığımız modem ve router’lar temelinde birer bilgisayar. Her gün kullandığımız bilgisayarlarımız üzere modem ve router cihazlarımızda da bir işlemci, bellek (RAM) ve depolama ünitesi bulunuyor. Tüm bu donanımlar Linux çalıştırarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Evlerimizde, ofislerimizde ve birçok noktada kullandığımız kablosuz modem ve router’lar hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ancak bu kolaylığın getirdiği bazı zorluklar da var: Wireless güvenliği. Günümüzde birçok kullanıcı halen modem ve router’ları internet servis sağlayıcısından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
BIOS, temel olarak bilgisayarınızın güç düğmesine her bastığınızda sistemi hazır hale getirmek üzere devreye giren birinci yazılımdır. Başlangıç etabında tüm donanımlarınızı test eder ve işletim sistemiyle birlikte sisteminizi hazır hale getirir. Firmware güncellemesi, bir ayar değişikliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Bir Windows sistem şoförünün BitLocker ile şifrelenmesi, bilhassa TPM ile bir ortaya geldiğinde, yetkisiz erişime karşı tesirli müdafaa sağlamakta. Bir donanım yükseltmesi, firmware güncellemesi ve hatta bilgisayarın UEFI BIOS’unda yapılan bir değişiklik ise sizi çaresiz bırakarak sisteminizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
372
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt