Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duaya ihtiyacım var.

duaya ihtiyacım var.
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar yarın sbs açıklanıor ve iyi bir liseye gitmek istiyorum bunun için bütün arkadaşlarımıznın dualarına ihtiyacım var lütfen yardımcı olun benim için 1 dua okumanız belkide benim başka bir liseye geçememi sağlar ve hayatımı değiştirebilir

Similar threads

Öncelikle Allahın Rahmeti üzerimize olması dileklerimle konuya başlamak istiyorum sevgili ve saygı değer müslüman kardeşlerim Benim yaşım 25 nick imdende anlaşılacağı gibi önceden bağımlılık derecesinde kullandığım bir madde vardı İstanbul'da yaşıyordum ve şu an ailemin yanında yım binlerce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
evet arkadaşlar yarın lisenin ilk günü ben babamın işinden dolayı kimseyi tanımadığım bir yere taşındık liseye başlıyorum fakat burda bir çevrem olmadığı için çok sıkılıyorum manitada uzak kaldı burda bulgu vakti geldi fakat benim şöyle bir durumum var kızlarla konusamıyorum konustum tel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar benim 3,5 aylık bir kızım var eşimle ayrı yaşıyoruz babası bugüne değin hiç görmedi görmekte istememişti bensee ilerde pişman olmasın diye görmesi için uğraşmıştım lakin ne olduysa bugün bakmak istediğini söyledi ne yapacağımı şaşırdım bi anlamdada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
slm arkadaşlar, benim bu play65 tavla ile ilgili bir sorum olacak Acaba bu programın bir para katlama yöntemi hesaplama programı varmıdır netteÖrnek veriyorum benim 100 dolar var başlangıçta ben bu 100 doları başta küçük miktarlar oynayarak yükseltmek istiyorum mesela bunu yapmam içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Yardımıza İhtiyacım var Lütfen kızlar bilginize ihtiyacım var acilen mide yanması var hafif baş dönmesi var sabahları ve gün ortalarında mide bulantım var ara sıra kusucak gibi oluyorum sık idrara çıkıyorum ve yanlız 13 ekimde hastalanmam gerekirken dün caz kanamam oldu ama kıp kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt