Dübari Çorbası MALZEMELER 8 karakter 1 çorba kaşığı yağ 1 minik karnabahar 2 lt et suyu 1 tatlı kaşığı tuzlu 2 kahve fincanı un 1 su bardağı süt 1 küçük ince dilimlenmiş soğan ¼ kereviz ¼ pırasanın beyazı HAZIRLANIŞI Karnabaharın dallarını keserek yıkayın Daha Sonra kaynar suda 20 dakika haşlayın Üzerine soğuk su döküp soğutun Sudan çıkarın ve dallarının üzerindeki beyaz çiçekleri teker kesip garnitür olarak bir tabağa koyup muhafaza edin Bir tencerede yağı koyup kızdırın Sebzeleri ekleyip bir dakika kavurun Karnabahar dallarını, et suyunu ek edip kaynatın Sütle unu diğer bir kapta tamamen karıştırın ve ezin Kaynayan çorba suyuna karıştırarak yedirin ağır ateşte 15 dakika kaynatıp süzün Karnabahar çiçeklerini de ilave edip bir kere karıştırarak servis edin