Dudaktan Kalbe Aslı Tandoğan ( Lamia ) ile röportaj dudaktan kalbe oyuncuları isimleri aslı tandoğan hayatı aslı tandoğan ın hayatı dudaktan kalbe lamia asli tandogan et son mari Dudaktan Kalbe' dizisinin oyuncusu Aslı Tandoğan aralık ayında vizyona girecek olan 'Kabadayı' adlı sinema filmi için heyecanlı Genç oyuncu, İsmail Hacıoğlu ile Ceyda Düvenci'nin ayrılıklarına kendisinin sebep olduğu haberini de yalanlıyor ve Onlar benim yüzümden ayrılmadı Benim zaten bir sevgilim vardiyor * Sizden neden 'Tanrı'nın Türk Sinemasına son armağanı' diye bahsettiler? Bilmiyorum, o yazıyı görür görmez önce şok oldum ama daha sonra kendimi hissettim Derhal onun sorumluluğunu taşıyorum Bu fazla gurur verici bir yorumdu Söylenenleri nafile çıkartmak istemiyorum * Sahiden oyuncu elde etmek istememişsiniz, dürüst mu? Evet, okul yıllarımda hiç iyi rol yapamazdım Saçım uzun olduğu için beni daima Pamuk Prenses yaparlardı Ama beceremezdim Daha Sonra aniden hayatım değişti * Nasıl değişti? Önceden fazla çekingendim Halk bana baktığı süre fazla rahatsız olurdum Diziye başladığımda, gerçekten kamera önünde fazla kuytu olduğumu ayrım ettim AJAN EDINMEK İSTERDİM * Küçükken ne olmayı hayal ediyordunuz? Hareketli şeyleri seviyorum Casus olmak, gizli bir örgütte ödev almak isterdim Gizli gizli şeyleri ortaya çıkartmayı fazla seviyorum * 'Kabadayı'da baskı bir imtihan verdiğinizi düşünüyor musunuz? Natürel ancak zorlu bir imtihan oldu Oyuncu kadrosu, senaristi, yapımcısı, tümü Türkiye'de en büyük isimler O yüzden film yayınlandıktan sonra gelecek tepkileri sabırsızlıkla bekliyorum * Wing Tsung diye bir spor yapıyor ve Çinçe öğreniyormuşsunuz dürüst mu? Kung Fu sahiden Senelerdir yapıyorum lakin iki aydır dizi ve sinema filmi çekimleri yüzünden ara verdim Çinçe derslerine de şu anda ara verdim Vaktim yok Fakat en yakında zamanda bitmiş başlayacağım * Hayatınızda özel biri var mı ? Evet, var * 'Kabadayı' filmindeki rol arkadaşınız İsmail Hacıoğlu ile bir ilişki yaşadığınız önünde haberler çıktı İsmail Hacıoğlu ile Ceyda Düvenci'nin ayrılma sebebi olarak siz gösterildiniz O haber çıktığı süre biz setteydik Haberi görünce İsmail ile önce şaşırdık, daha sonra güldük, dalgamızı geçtik İsmail ve Ceyda'nın ayrılığı ile hiç ilgim yok İsmail yalnızca arkadaşım Zaten benim sevgilim var * Kim olduğunu söylemiyorsunuz ama? Aslında bilhassa saklamıyorum, lakin insanların gözüne de sokmuyorum Özelimi kendim yaşamak istiyorum * Güzel olmanızdan dolayı rahatsız oldunuz mu hiç? Hayır hiç rahatsız olmuyorum Çünkü ben dışarıya fazla gösterişli giyinmem Minik tefeğim, kuytu saklanabiliyorum, göze batmıyorum aaaai kıyafet giymem Başlıca daima spor kıyafet seçim ederim Spor ayakkabı ve kot pantolon kombinasyonudur bütün kıyafetlerim HİÇ TACİZ EDİLMEDİM * Eski oyuncular, bir yere ulaşmak için bir takım fedakarlıklar yapmak gerektiğini söylerler Sizden fedakarlık yapmanız istendi mi? Ben Antalya'dan İstanbul'a tek başıma geldim Ailem de burada değildi Fakat gerçi hiç böyle bir şey yaşamadım Aldığınız eğitim, aile terbiyesi o kadar önemli oysa Sonuçta insanları seçebilmeyi öğretiyor size Yani gazetelerde oyunculuk adına bazı ilanlar çıkıyor Cahil insanlar o ilanlara inanıp gidiyorlar Ondan sonradan saçma şeyler geliyor başlarına Aileler mutlaka çocuklarının yanına olmalı Ben böyle bir teklif ve taciz görmedim Zaten bundan böyle Türkiye'de bu meslek sektörleşti Yapımcılar, oyuncular, yönetmenler emin Türkiye'de abuk subuk şeyler yok Herkes birbirini tanıyor Bu müşteri oluşumları içlerinde barındırmıyorlar * Anneniz ve babanız sizi destekliyor değil mi? Evet, ama ilk başlarda beni yerden yere vuruyorlardı Çünkü ben bu işin eğitimini almadım Her dizide ağır ağır kendimi geliştirdim Şimdi ikisi de 'Dudaktan Kalbe'yi izleyince ağladıklarını ve fazla beğendiklerini söylüyorlar Bu beni fazla mutlu ediyor çünkü ilk defa oynadığım bir dizi üzerine yorum yapıyorlar * Kurduğunuz dublaj stüdyosu devam ediyor mu? Evet Filmler, klipler çekiliyor O da bizim garantimiz Oyunculuk öyle bir şey fakat, yüzünüze, gözünüze bir şey olsa, devam ettiremezsiniz Kurduğumuz stüdyo bizim için bir dayanak Sabahleyin