Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düdüklü Tencerede Etli Nohut

Düdüklü Tencerede Etli Nohut

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Düdüklü Tencerede Etli Nohut Tarifi İçin Malzemeler

*3*su bardağı nohut (1 gece önceden ıslatılmış)
*200 gram dana kuşbaşı
*2 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Tuz
*Kırmızı pul biber
*Sıcak su

Düdüklü Tencerede Etli Nohut Tarifi Yapılışı Düdüklü tenceremize sıvı yağ ve etlerimizi alalım Etler kavrulduğunda salçamızı ekleyelim ve 1 dakika kadar kavurmaya devam edelim
Daha sonra bir gece öncesinden ısladığımız nohutları, tuz ve kırmızı pul biberi ilave ederek bir kez karıştırıp üzerini tamamen geçecek kadar sıcak su ekleyelim
En son düdüklümüzün kapağını kapatalım ve 1520*dakika kadar kısık ateşte pişmeye bırakalım

Afiyet olsun
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt