iltasyazilim
FD Üye
Özellikle çalışan kadınların sağ kolu olan düdüklü tencere doğru kullanıldığında yemeklerin besin değerlerini kaybetmeden pişmesini sağlar Bunun için önce pişirme sürelerini bilmek gerekiyor
Güvenli ve sağlıklı kullanım önemli!
Bugün besinleri en sağlıklı şekilde pişirmek için ne kadar süre gerektiğinden bahsedeceğiz Elbette sebze ve et ürünlerinin ayrı olduğunu unutmamak gerekiyor
Bunun için bu pişirme sürelerini bir yere not alın:
Islatılmamış kuru fasulye ve nohut3045 dakika
Islatılmamış yeşil mercimek: 20 dakika
Islatılmamış kırmızı mercimek: 3 dakika
Bütün tavuk: 15 dakika
Parçalanmış tavuk: 10 dakika
Et: 20 dakika
Balık: 3 dakika
Sebze çorbası: 8 dakika
Enginar: 8 dakika
Bezelye: 5 dakika
Soyulmuş patates: 5 dakika
Kabuklu patates: 10 dakika
Havuç: 810 dakika
Karnabalar: 5 dakika
Bütün kereviz: 1012 dakika
Doğranmış kereviz: 56 dakika
Pancar: 10 dakika
Taze fasülye: 2025 dakika
Yaprak sarması: 10 dakika
Güvenli ve sağlıklı kullanım önemli!
Bugün besinleri en sağlıklı şekilde pişirmek için ne kadar süre gerektiğinden bahsedeceğiz Elbette sebze ve et ürünlerinin ayrı olduğunu unutmamak gerekiyor
Bunun için bu pişirme sürelerini bir yere not alın:
Islatılmamış kuru fasulye ve nohut3045 dakika
Islatılmamış yeşil mercimek: 20 dakika
Islatılmamış kırmızı mercimek: 3 dakika
Bütün tavuk: 15 dakika
Parçalanmış tavuk: 10 dakika
Et: 20 dakika
Balık: 3 dakika
Sebze çorbası: 8 dakika
Enginar: 8 dakika
Bezelye: 5 dakika
Soyulmuş patates: 5 dakika
Kabuklu patates: 10 dakika
Havuç: 810 dakika
Karnabalar: 5 dakika
Bütün kereviz: 1012 dakika
Doğranmış kereviz: 56 dakika
Pancar: 10 dakika
Taze fasülye: 2025 dakika
Yaprak sarması: 10 dakika