Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Düdüklü tencerede pişirme süreleri

Düdüklü tencerede pişirme süreleri

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Özellikle çalışan kadınların sağ kolu olan düdüklü tencere doğru kullanıldığında yemeklerin besin değerlerini kaybetmeden pişmesini sağlar Bunun için önce pişirme sürelerini bilmek gerekiyor



Güvenli ve sağlıklı kullanım önemli!
Bugün besinleri en sağlıklı şekilde pişirmek için ne kadar süre gerektiğinden bahsedeceğiz Elbette sebze ve et ürünlerinin ayrı olduğunu unutmamak gerekiyor




Bunun için bu pişirme sürelerini bir yere not alın:
Islatılmamış kuru fasulye ve nohut3045 dakika
Islatılmamış yeşil mercimek: 20 dakika
Islatılmamış kırmızı mercimek: 3 dakika
Bütün tavuk: 15 dakika
Parçalanmış tavuk: 10 dakika
Et: 20 dakika
Balık: 3 dakika
Sebze çorbası: 8 dakika
Enginar: 8 dakika
Bezelye: 5 dakika
Soyulmuş patates: 5 dakika
Kabuklu patates: 10 dakika
Havuç: 810 dakika
Karnabalar: 5 dakika
Bütün kereviz: 1012 dakika
Doğranmış kereviz: 56 dakika
Pancar: 10 dakika
Taze fasülye: 2025 dakika
Yaprak sarması: 10 dakika
 
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt