Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düdüklüde Kemikli Etle Kuru Fasulye Yapımı

Düdüklüde Kemikli Etle Kuru Fasulye Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Düdüklüde Kemikli Etle Kuru Fasulye Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı kuru fasulye (akşamdan ıslatılmış)
*İstenilen miktarda kemikli et
*1 adet büyük boy kuru soğan
*1 yemek kaşığı domates salçası
*Yarım yemek kaşığı biber salçası
*34 yemek kaşığı sıvı yağ
*56 bardak su
*Tuz, pul biber
*Çok az kimyon ( Ben gaz yapan yemeklere koyarım genellikle, istemezseniz koymayabilirsiniz)

Düdüklüde Kemikli Etle Kuru Fasulye Yapımı Tarifi Yapılışı Kemikli etler düdüklü tencerede rengi değişene kadar çevrilir, sonra sıvı yağ ve yemeklik doğranmış kuru soğan eklenir Biraz kavrulunca salça eklenerek biraz daha kavrulur Kuru fasulye, baharatlar ve su eklenerek ağzı kapatılır, kaynamaya başlayınca altı kısılarak 30 dakika pişirilir Piştikten sonra tuzu eklenir ve yemeğiniz servise hazırdır Afiyet olsun
Not: pişme süresi tencerenize ve fasulyenin cinsine bağlı olarak 20 dakika ile 1 saat arasında değişebilir
 
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt