Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duğum noktası ne demek

Duğum noktası ne demek
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Duğum noktası nedir, Duğum noktası anlamı, Duğum noktası deyimi, Duğum noktası acıklaması

Duğum noktası : Bir meselenin sonuclandırılması icin cozulmesi, acıklığa kavuşturulması gereken en guc yanıBiz işin daha duğum noktasını tespit etmiş değiliz ki!

Similar threads

osmanlı devleti ve coğrafi konumu nedir? OSMANLI DEVLETİNİN COĞRAFİK KONUMU Coğrafi,ekonomi,siyasi,kulturel vb unsurların bir ulkenin dış politikasına etkisini inceleyen bilim dalıdırGunumuzde olduğu gibi gecmişte de Anadolu,dunya guc dengelerini etkileyecek surekli cıkar catışmalarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
savfetut tefasir Felak Suresi Tefsiri nedir Felak Sure Tefsir FELAK SURESİ Mekke'de inmiştir, 5 ayettir Takdim Felak sUresi Mekke'de inmiş olup bu sUre de kullara, yaratıklarının ve karardığı zaman gecenin şerrinden Allah'ın himayesine girmeleri, yucelik ve saltanatına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
388
Kutadgu Bilig “selamı veren eman verir; selamı alan selamette olur der ve “garibe bir selam, bir altın yerine gecer diye ilave eder Barıştır selamın bir anlamı ve bir anlamı huzur Selim ile Salim, Selami ile Selamet, Suleyman ile Muslim, Musluman ile İslam Hep aynı kokten hep aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Tembel Kız Hikayesi Cocuk masalları Tembel Kız Tembel Kız Hikayesi Oku TEMBEL KIZ Bir zamanlar, ulkenin birinde cok tembel bir kız varmış, ozellikle iplik eğirmesini ve halı dokumasını hic sevmezmiş ve bilmezmiş Sonunda annesi o kadar kızmış ki, kızı bir guzel pataklamış, kız da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Guzel Ozlu sozler,Cok Guzel Ozlu sozler,En Guzel Ozlu sozler,Anlamlı Guzel Ozlu sozler, Duşundurucu Guzel Ozlu sozler, ‘Ben’ kattım sana biraz, oyle sevdim seni Cunku sen de bensiz; O kadar guzel değilsin hani Ceyhun Yılmaz Kopan bir ipe duğum attığınızda, ipin en sağlam yeri o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt