Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Düğün Dernek 2 Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Şarkı Sözü

Düğün Dernek 2 Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Şarkı Sözü
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nikah Dernek 2 Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Şarkı Sözü Daha önce izleyici rekoru kıran Nikah Dernek sinema filmi geçtiğimiz günlerde Düğün Dernek 2 Sünnet bölümü ile her tarafta izleyicisi ile buluştu Birincil sinema filminin müziklerinden biri olan Entarisi dım dım yarinanılmaz bir beğeni kazanarak halen eğlenceler de ve özel günler de misafirlere sunuluyor Oldukça hareketli bir parçanın ardındaki Düğün Derneğin devamı niteliğin de çekilen ikinci birim için tekrar stüdyoya giren Ahmet Kaide ve Murat Cemşir'in birlikte seslendirdiği Yumurtanın sarısı yere düştü yarısışimdiden büyük alkış kazandı Daha önce Ankaralı Turgut kadar da seslendirilen bu türkünün sözlerini sizler için paylaşıyorum 60672 60672 dugundernek2yumurtaninsarisiyeredustuyarisisarkisozu5c579b3b2751bdugundernek2yumurtaninsarisiyeredustuyarisisarkisozu5c579b3b2751b 706 960 apng60672 Düğün Dernek 2 Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Şarkı Sözü apng60672 Düğün Dernek 2 Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı Şarkı Sözü Yumurtanın Sarısı Yere Düştü Yarısı şarkı sözü Meşelidir emdiğim dallar Meşeli meşeli Üç sene oldu ben bu derde düşeli Yumurtanın kulpu yok, Gözlerimde uyku yok, Sür gemici gemini, Hiçkimseden korkum değil Yumurtanın sarısı, Yere düştü yarısı, Yarısından fayda yok, Kaç gel gece yarısı Üç kederde beş ardıma bakarım, Gözlerimden kanlı yaşlar dökerim Yumurtanın kulpu yok, Gözlerimde uyku değil, Sür gemici gemini, Hiçkimseden korkum yok Yumurtanın sarısı, Yere düştü yarısı, Yarısından avantaj değil, Kaç gel gece yarısı Sen gideli ben ayrılık çekerim O Sebepten kapanmıyor gözlerim Yumurtanın kulpu değil, Gözlerimde uyku değil, Sür gemici gemini, Hiçkimseden korkum yok Yumurtanın sarısı, Yere düştü yarısı, Yarısından fayda değil, Kaç gel gece yarısı  

858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt