Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duğun halayı flut notaları

Duğun halayı flut notaları
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duğun Halayı Şarkısı Melodika ve Flut Notaları

Geldi Gelin Alayı
Oğlan Bizim Kız Bizim
Geldi Gelin Kınası
Oğlan Bizim Kız Bizim
Ağlasın Kız Anası
catlasın Kaynanası
Geliyor Gelin Alayı
Kaynanalar ceksin Halayı

la sol la re la sol la la sol la re la sol la sol fa sol fa sol fa sol fa mi fa mi fa mi re fa fa mi mi fa fa mi mi fa fa re re mi mi do do ree

Duğun Halayı Şarkısının notaları

la sol la re la sol la
sol fa sol fa sol
fa mi fa mi fa mi re
fa fa mi mi fa fa mi
fa fa re re mi mi do do re

Similar threads

Kolay Muzik Notaları Melodika Benim Annem Guzel Annem Melodika Notaları Flut Notaları doremimimifamire remifalasolfamisolfare remifalasoldo(ince)lla solmisolfami Kucuk Kurbağa Kucuk Kubağa Melodika Notaları ve Flut sol mi mi mi sol mi mi mi sol la sol mi fa re fa re re fa re re re fa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Adını Feriha Koydum Flut Notaları Flut Notaları Adını Feriha Koydum Adını Ferıha Koydum Flut Notaları ree la sol fa mi fa sol mi ree la sol fa mi fa sol mi ree la sol fa mi fa sol mi re do mi fa sol fa mi re ree ince do ince re la ree ince do ince re la sol fa mi re mi fa sol fa mi re
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
23 Nisan Şarkı Notaları 23 Nisan Flut Notaları 23 Nisan Melodika Notaları 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı icin en guzel şarkı flut ve melodika notaları calın sol mi la sol fa mi re re mi fa sanki her tarafta var bir duğun fa re sol fa mi re do do re mi cunku en şerefli en mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Flut Notaları Kolay Kolay Flut Şarkı Notaları Sut İctim Dilim Yandı Flut Notaları la si do re do re re re do re re re do si, la si do re sido la si sol sol do si la la tren gelir hos gelir Flut Notaları re re la la re re la do re do si la,do do la lado do si do re si do si la la...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
23 Nisan Şarkı Notası 23 Nisan Şarkı Flut Notaları sol mi la sol fa mi re re mi fa sanki her tarafta var bir duğun fa re sol fa mi re do do re mi cunku en şerefli en mutlu gun do fa mi re sol sol la bugun 23 nisan sol mi sol fa re fa mi re do hep neşeyle doluyor insan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt