Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düğünde takı yerine tapu taktılar! Şaşkına çeviren olay

Düğünde takı yerine tapu taktılar! Şaşkına çeviren olay
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
dugunde_taki_yerine_tapu_taktilar_saskina_ceviren_olay_1637695507_806.jpg

Konya’da bir düğünde takı merasiminde damada takılan arsa tapusu, gelin ve damadı olduğu kadar davetlileri de şaşkına çevirdi

Altın fiyatlarının tavan yaptığı bugünlerde Konya’da yapılan bir düğün merasimi enteresan bir takı merasimine sahne oldu. Mustafa Yılmaz ve Sedef Çakın’ın nikah merasiminin akabinde takı merasimine geçildi.

Zafer Samancı'nın haberine nazaran, davetlilerden Emre Tam, damada kırmızı kurdele ile 4 kat imarı olan bir arsa tapusu taktı. Arsa tapusunu gören damat ve gelin kadar salonda bulunanlar da büyük şaşkınlık yaşadı.

Emre Tam, ekonomik kaideler nedeniyle düğün masraflarının arttığını, gençlerin yuva kurmakta kasvet çektiklerini belirterek şunları söyledi:

“Gençlere kalıcı bir armağan vermek istedim. İkramın küçüğü büyüğü olmaz. Ben de uzun vadeli ve farklı bir ikram düşündüm. Evliliklerinin birinci gününde verdiğim arsa tapusu ile hem gençleri tebrik ettim hem de ileriye dönük yatırımları olması için gayrimenkul tapusu verdim. Bu armağan tahminen bir kişi için maliyetli olarak kıymetlendirilebilir. Birkaç kişi birleşerek nasıl ziynet eşyası ikram ediyorsa birebir biçimde gayrimenkul tapuları da ikram edebilirler.” 

Damat Mustafa Yılmaz ise "Çok şaşkınım hala inanamıyorum. Bizim için hayatımızın en memnun günü olan bugünde unutulmaz bir anımız oldu. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt