Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düğünlerde Şahit Oldukları En Komik Olayları Paylaşarak Herkesi Güldüren Takipçilerimiz

Düğünlerde Şahit Oldukları En Komik Olayları Paylaşarak Herkesi Güldüren Takipçilerimiz
0
132

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-87fbaaf91076a81ccedad068fc6bc11d23e0f7cd.jpg

Twitter'daki ve Instagram'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk:

????

1.

Onlar da çok eğlendiğimiz bu yanıtları paylaştılar ????

2. Okuyanlar öbür bir fotoğrafçı aramaya başladı bile ????

3. Bizde olsa aileler çabucak "ooooo"

4. Buradan yeterli bir sinema çıkar üzere ne dersiniz?

5. İleri görüşlülük desen var.

6. Düğünde ayakkabı karıştığını birinci kere duyuyorum ????

7. Biz de Narcos müziğiyle girdik...

8. E çok iyi

9. Hakikaten trajikomik

10. İnsan yoksul olunca bu türlü oluyor. Ben de tanıyamazdım ????

11. Bu biraz üzücü olmuş ama

12. Haydaaaa

13. Ahahaha ömürlük bir anı olmuş

BONUS: Salona kayıkla giriş yaparken düşen gelinle ve damat ????

Similar threads

Twitter'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk: Onlar da çok eğlendiğimiz bu karşılıkları paylaştılar ???? 1. Daha yaratıcı bir yanıt yazılabilirdi diye düşünüyorum. 2. Duman n'oldu o sırada? 3. ???? 4. Dışarıdakiler içeridekileri kurtarmak istememiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Twitter'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk: Onlar da çok eğlendiğimiz bu karşılıkları paylaştılar ???? 1. Fakat incelemek için uygun yer trafik mi? 2. Otomobildeki adamın şaşkınlığı... 3. Pandemi anıları içinde sık görülen bir durum ???? 4. Küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Twitter'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk: Onlar da çok eğlendiğimiz bu cevapları paylaştılar ???? 1. Burhan Altıntop - Avrupa Yakası 2. Levent Kırca - Olacak o Kadar 3. Barney Stinson - How I Met Your Mother 4. Sheldon Cooper - The Big Bang Theory...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Twitter'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk: Onlar da çok eğlendiğimiz bu karşılıkları paylaştılar ???? 1. Birebir anda birden fazla masraf. Yüzlerce lira ???? neaalakasivar 2. Her meskene lazım bu çocuklardan. ugurfakii 3. Elinden geleni yapmış bence...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Twitter'daki takipçilerimizden şöyle bir istekte bulunduk: Onlar da birbirinden enteresan bu karşılıkları paylaştılar ???? 1. Üzücü mı işte konut yesyeni olmuş ???? 2. Gerçek lakin üzücü bir öykü... 3. O da bir şey mi? Battaniye ile ısının diyenler vardı. 4. Hakikaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,542Konular
981,895Mesajlar
32,537Kullanıcılar
YaaasarSon üye
Üst Alt