Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dukan diyeti uzun bir süredir dukan diyetini sürekli duyarım etkili olduğunu biliyorum birçok birey hatta dukan diyeti ile kilo vermiş ama dukan diyetinin nasıl yapıldığını bilmiyorum bana bu konuda asistan olurmusunuz acaba dukan diyeti nasıl yapılıyor perhiz ne kadar sürüyor ve perhiz...
pierre dukan diyeti yapan varmı pierre dukan diyeti diye bişey varmış bu diyetle ilgili bilgisi olan varmı aranızda bu diyeti yaparak kilo veren oldumu hoşnut kaldınızmı yorumları alabilirmiyim
dukan diyeti ile zayıflama arkadaşı arıyorummmm merhaba arkadaşlar, ilk olarak dukan diyeti ile ilgili aydınlatmak istiyorum bilmeyenler için dukan diyeti 4 aşamadan olusuyorprotein agırlıklı bır dıyetayrıca sınırsız yemek yemek yıyebılıorsunuzveeee verdiğiniz kiloları geri...
dukan diyeti ve egzersizle zayıflama günlüğüzayıflamak isteyen bana katılsın merhaba arkadaşlar 28 nisana dek şimdi zayıflaması gereken bir anneyim doğumdan sonradan aldığım kiloları vermeye çalışıyorum bi ara çok hoş vermeye başladım 69 kilodan 63 e değin düştüm fakat motivasyonum düştü...
Zayıflamak ve ideal kiloda kalmak çoğu kişinin istediği bir durumdur Özellikle kadınlar bu konuda, erkeklerden biraz daha pozitif mücadele sarf etmekte ve kendilerini iyi hissetmek namına aralıksız perhiz uygulamaktadırlar Günümüzde zayıflamak için çoğu perhiz türünü bulabiliyoruz Ancak...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.