Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dukan diyeti

dukan diyeti
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
dukan diyeti uzun bir süredir dukan diyetini sürekli duyarım etkili olduğunu biliyorum birçok birey hatta dukan diyeti ile kilo vermiş ama dukan diyetinin nasıl yapıldığını bilmiyorum bana bu konuda asistan olurmusunuz acaba dukan diyeti nasıl yapılıyor perhiz ne kadar sürüyor ve perhiz listesinde neler var bilgileri bekliyorum ve artık zayıflamak istiyorumdukandiyeti5c590b52c3cecalt :( Frown :(  

Similar threads

Zayıflamak ve ideal kiloda kalmak çoğu kişinin istediği bir durumdur Özellikle kadınlar bu konuda, erkeklerden biraz daha pozitif mücadele sarf etmekte ve kendilerini iyi hissetmek namına aralıksız perhiz uygulamaktadırlar Günümüzde zayıflamak için çoğu perhiz türünü bulabiliyoruz Ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Son zamanların adeta fenomeni olan Dukan Diyeti başta unluler olmak uzere kilolarıyla dertte olan kadın erkek herkesin zayıflamak, kilolarından sonsuza dek kurtulmak icin başvurduğu diyet programlarından biridir Ancak Ramazan’ın gelmesiyle Son zamanların adeta fenomeni olan Dukan Diyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Bireyler özellikle yaz ve bahar döneminde yeni diyet arayışlarına girmektedir.Kışın artan kilolar ve yazın gelmesi kişiyi hızlı bir şekilde zayıflamak istemeye itmektedir.Bunlardan sıklıkla başvurulan ‘dukan diyetinden’size ayrıntılı bir şekilde bahsetmek istiyorum. Dukan Diyeti Tarihçesi Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
DUKAN DİYETİ 1-Dukan diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Yerküre Sıhhat Örgütü'nün sıhhat raporunda şişmanlık, vücutta ziyade ölçüde yağ birikmesi sonucu ortaya çıkan ve kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir sıhhat sorunu olarak tanımlanmaktadır. O halde gerçek yük kaybı vücuttaki yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Dukan diyeti, çok fazla kilo vermek isteyen insanlar için hızlı bir çözüm olarak lanse edilir. Peki bu ünlü diyet nasıl işler ve gerçekten de işe yarar mı? Detaylar yazımızda... Kaynak: https://greatist.com/health/dukan-die... Dukan Diyet'i nedir? Dukan diyeti 1970'lerde eski pratisyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt