Dükkanlara Asılan Yazılar duvara asılacak yazılar kapıya asılan yazılar kapılara asılan Aksaraydan Taksim istikametine gitmekte olan bir ahali otobüsündeki not : Arkaya dürüst ilerleme yasasına uyalım, uymayanları uyaralım İkitellideki bir kahvehanenin girilmezyazısı altındaki anekdot: 18 yaşından ufak çocuklar ve 98 yaşından büyük bunaklar giremez Fındıkzade'de Doğan marka arabanın arkadaki camındaki büyük anekdot: Bekir otomobil bugün bana lazım Geç yattım beni uyandırma, notu oku git Sarıyer'de bir apartman kapısı yazısı: Köpeğimi şikayet eden karaktersiz, bugüne değin mahallede hiç ev soyulmadıysa bu Çomar'ın sayesinde idi Hemen kına yak nankör alıcı Yenibosna'da siyah bir şahin üzerinde görülmüş anekdot: Satılık 1990 model şahin Arızası çözülemediğinden sahibinden satılıktır İstanbulda bir apartman dairesindeki kapı üzerindeki dikkat yazısı: Benim şekerim var kapıyı ona göre çalın Bursa'da boş bir apartman dairesinin camındaki yazı: Daireyi görmek isteyenler topluca toplanıp gelsin Ankara'da bir işhanı duvarındaki anekdot: Buraya pisliklerini atanlar FİİLİ olarak kınanacaktırCebeci'de bir kahvehane yazısı: Lütfen kavede polemik yapmayın Acıbadem'de kiralık evilanı altındaki yazı: Not: Almanya'da kimim kimsem değil Bursa Fomara'da bir işyeri camı yazısı: Bomboş CD , 250000 TL Yerebatan sarnıcının yan tuvaletin kapısındaki yazı: Tuvalet 250000 TL, Parayı kutuya atın Atıyormuş gibi yapmayın Şile'de bir bar kapısında yazın görülmüş yazı: Erkekler damsız giremez Zaten sokmayız Eminönünde bir kuşcu dükkanındaki yazı: Kuşların psikolojisi için geveze konuşmayınız KMaraş Çiçek sinemasının uyarısı: Lütfen mısırlarınızı gürültüsüz yiyin Güngören'de bir dükkan cami yazısı: