iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar onceLike ben dul bir bayanla aşk yaşamaya basladim 2 senedir kız arkadaşım yoktu ve bu hanımefendi bana ilgi duyduğunu muhakkak etmeye başladı ilk başlarda istemiyordum sonralari ise onun espiri yeteneği benimle benzer olduğunu gördüm ve benzer ortamda çalışıyoruz ayrı departmanlar olsada onun şefi pozizyonundayim birgün ağız dalaşı ettik bana saygı göstermedi ayrıldık sonradan yokluğu acı vermeye başladı ola ki sevmiyorum 2 seneden sonradan 2 ay dolu batmış yaşadım eksikligi hissettim her tarafta yakınlaşmayı çalıştım bende ona bana dersen tokatladı lafını söylemistim 1 hafta arkadaş olalım felan dedi ben başka sehirlere is gorusmeleriné gittim gitmeyeceksin demi diyerek beni aradı şu oldu böyle oldu alaka göstermeye başladı tekrar sonradan rakı içmiş bana mesaj attı seni fazla seviyorum seni unutamiyom diye ama biz sevgili olamayız dedi ve çevremdeki bütün kızlarla konuştu benden uzakta durması için ben de ertesi gün yemeğe gittim ve bana dönmesi için başka bir kızla içtenlikle kiskanmasini sagladım sonra bana bunu nasıl yaparsın felan filan aksam ise gonlunu olmak için 5 adet Hediye aldım arabasını istedim işimin oldugünü söyledim ve gittim ebediyet simgesi olan iki adet gümüş Takı aldım kolye ve bileklik sonradan ayıcik buklet ı aldım ve 1 adet gül 1 adette soğuk nescafe aldım nescafe yi kurdale bağladım torpido ya onu koydum arka koltüğ un oraya bir örtü buldum orayi kabartarak tek bir gül koydum aracın sağ kapısının oraya künyesi bagaja peluş buklet şoför kapısının oraya da kolyesi koydum ve işten almaya gittim bindi senden özür istemek istiyorum dedim bugünkü olanlar yüzünden dedim süpriz yapacağımı biliyordu torpido gozunde hediye var dedim onü senin için aldım dedim düşünmeden açtı nescafe fark etti daha sonra esas hediye arkada örtünün aşağı dedim tek gül ve boynu bükük tu iyi ce sinirlendi bana daha sonra tartışma başlattım al arabanı sen sür dedim tamamlanmış dedi kapıyı açtı kapıdaki hediyenin al dedim aldı teşekkür ettı sonradan bagajı aç dedim onuda aldı geldi beni öpmeye başladı sonra ben ı eve birakti dedimki bu kapıları neden fazla yaparlar baksana armağan koy koy doluyor dedim bi baktı tekrar armağan o gün bana bi ilgi bi alaka sabaha aleyhinde börek yap gel dedim nah yaparım dedi şakasını fakat ben ona öyle ilgi gostermistim karşılığı bu olmaması gerekirdi dedim ertesi günü anlamasını temin etmek için ilgisiz davranma kararı aldım ? ertesi gün azıcık ilgiyi kestim aksam yemeğine çıktığımda ona yemeğe gideceğimi söyledim ve onun gelmesi için yemek bittikten sonradan masada oturmayı tercih ettim müşterek kız arkadaşı onun sevgilisi benim kankam vardı masada onlar kalktı kalkar kalkmaz bir önceki gunden gıcık kaptı gi ama benim 5 senelik kız arkadaşım oturdu onun yüzünden tartışma etmiştik bende dedimki kalayım görmesin yahut yanlış anlar tam kalktım sevdiğim kız gördü ben de onu gördüm ve koşarak gitti bende mesaj attım buse oturunca kalkmak zorunda kaldım diye o da bana baş başa yemek yedin beni görünce kalktın bir gü n önce benim yanımda ona yürüdün kufüler tehditler savurmaya başladı bende yanına gitmedim gitsem bende sinirlenecektim bende ona hakaretler edecektim ve kaç defa de söyledim bana saygılı olmasını gerektiğini gitmedim yanına ve umursamadigimi anlayacağını kasten gitsem dah fena olacaktı ve de oldu da saat 22 ye kadar küfür tehdit etti bende alkollün verdiği tesir ile dedim ama merkez caminin oradayım madem didim de nefes aldirmayacak sin gönder kimi gondereceksen dedim gittim iki bira daha aldım ve beklemeye başladım kimse gelmedi en Son kızı ile kendisi araçla geldi ve üzerime sürdü kacmayacagimi anlayınca sağa kırdı ve indi bağırmaya başladı kendimi kuvvet tutuyorum senin amacın ne dedi yanımda kızım var defol git el kol hareketleri küfürler derken benden de yalnızca kısık sesle git çıktı ve döndüm gittim eve geldim kızımın yanında bana nasıl küfür edersin dedi saygı göstermediği birinden saygı bekleme dedim ve ertesi gün beni mudurumuze şikayet etti müdürüm ede birsey demedim tmm dedim gitmeyeceksin evlerinin önüne dedi küfür etmiyeceksin dıştan bulusmayacaksin dedi bende hazır dedim ama içimde üste kaldı beni sevdıgine eminim bana tekrar dönmesini benin çektiğim şeyleri çektirmek istiyorum yapabilir miyim ne yapmam lüzumlu