Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duman Beni Yak Kendini Yak Şarkısı

Duman Beni Yak Kendini Yak Şarkısı
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Beni yak kendini yak
Her şeyi yak
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak
İster op okşa istersen oldur
Aşk icin olmeli aşk o zaman aşk

Seni icime cektim bir nefeste
Yureğim tutuklu goğusum kafeste
Yanacağız ikimizde ateşte
Bir kıvılcım yeter hazırım bak
Allah ım Allah ım ateşlere yuruyorum
Allah ım acı ile aşk ile buyuyorum

Oluyorum hasretinle sevgine yor
Sevgisiz ayrılık tanrım cok zor
Dilediğin kadar acıt canımı
Varlığında yokluğunda yetmiyor

Allah ım Allah ım ateşlere yuruyorum
Allah ım acı ile aşk ile buyuyorum

Similar threads

DumanHerşeyi Yak gitar nota,akor,tab DumanHerşeyi Yak şarkısı gitar nota Beni yak kendini yak akor,tab,nota imagesdumanherseyiyakgitarnotasi5adaab8f2986a Dm C Bb Beni yak kendini yak her şeyi yak Dm C Bb Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak A Bb İster op okşa istersen oldur Gm A...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister op okşa istersen oldur aşk icin olmeli aşk o zaman aşk aşk icin olmeli aşk o zaman aşk seni icime cektim bir nefeste yureğim tutuklu goğsum kafeste yanacağız ikimizde ateşte bir kıvılcım yeter hazırım bak aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
herşeyi yak gitar tab, akor Beni Yak Herşeyi Yak gitar akorları Beni Yak Herşeyi Yak Gitar Akoru ( ) Gitardan sus \ Kaydır Intro 1 (4 Kez) G|779\555553302222| D|000000000000000| Soz Kısmı 1 D5 C5 Bb5 G|(7)(7)(7)(7)(7)(7)(7)(7)(5)(5)(5)(5)(3)(3)(3)(3)|...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Duman Her Şeyi Yak beni yak kendini yak her şeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o vakit aşk aşk için ölmeli aşk o süre aşk seni içime çektim bir nefeste yüreğim esir göğsüm kafeste yanacağız ikimizde ateşte bir kıvılcım yeter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Duman Beni Yak Beni yak kendini yak herşeyi yak, Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak, İster öpokşa İstersen öldrür Aşk için ölmeli aşk o vakit aşk AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O SÜRE AŞK Seni içime çektim,bir nefeste Yüreğim tutsak,göğsüm kafeste Yanacağız ikimizde ateşte, Bir kıwılcım yeter hazırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt