Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duman - Dibine Kadar gitar notası

Duman - Dibine Kadar gitar notası
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duman Dibine Kadar akor,tab,nota
Duman Dibine Kadar şarkısı notaları
Dibine Kadar şarkısı nota,akor ve tab

imagesdumandibinekadargitarnotasi5adaac8878d53

Bm
Yazdım cizdim hayal ettim
G
Sazla sozden ibarettim
A
Arkamı dondum emanet ettim
G F#
Anlayamadın ya

Bm
Aklım fikrim kaynayınca
G
Soz muzikle ağlayınca
A G
Kalbimi actım ibadet ettim

Bm G
Ama o anladı
A G
O beni anladı
Bm G
Dibine kadar
A F#
Dibine kadar

Bm
Guldum gectim genceciktim
G
Aşk icinde meşke daldım
A
Kendimi buldum onu kaybettim
G F#
Anlayamadın ya

Bm
İyisin hoşsun bir yokuşsun
G
Harbiden baya bi boşsun
A G
Şarkıya turkuye lanet olsun
G F#
Anlayamadın ya

Bm G
Ama o anladı
A G
O beni anladı
Bm G
Dibine kadar
A F#
Dibine kadar

Similar threads

Duman Dibine Kadar şarkısı sozu Duman Dibine Kadar sozleri Dibine Kadar şarkısı sozu Dum an Yazdım cizdim hayal ettim Sazla sozden ibarettim Arkamı dondum emanet ettim Anlayamadın ya Aklım fikrim kaynayınca Soz muzikle ağlayınca Kalbimi actım ibadet ettim Anlayamadın ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar Gitar Akorları Duman Dibine Kadar gitar tabları Em yazdım cizdim hayal ettim Am sazla sozden ibarettim D arkamı dondum emanet ettim C anlayamadın ya Em aklım fikrim kaynayınca Am soz muzikle ağlayınca D kalbimi actım ibadet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yazdım cizdim hayal ettim Sazla sozden ibarettim Arkamı dondum emanet ettim Anlayamadın ya Aklım fikrim kaynayınca Soz muzikle ağlayınca Kalbimi actım ibadet ettim Anlayamadın ya Ama o anladı O beni anladı Dibine kadar Dibine kadar Guldum gectim genceciktim Aşk icinde meşke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Aklımın İplerini Saldım şarkısı Akor Yuksek Sadakat Aklımın İplerini Saldım akor,tab,nota Aklımın İplerini Saldım şarkısı notası Aklımın İplerini Saldım gitar notası,akoru,tabı imagesyukseksadakatakliminiplerinisaldimgitarnotasi5adaac7b269b9 Bm F# Irmaklar denizlerde Bm F# Denizler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Onur Koc Dil Yarası akor,tab,nota Dil Yarası şarkısı notaları imagesonurkocdilyarasigitarnotasi5adaad1143408 F#m Bm EmG F#m Gunahları gonder bana kucuk sevincler ver F#m G EmGF#m Hataları boşver dert olur unutamazsan eğer F#m Bm EmG F#m Gunahları gonder bana kucuk sevincler ver...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt