Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duman - En Güzel Günüm Gecem

Duman - En Güzel Günüm Gecem
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Duman En Hoş Günüm Gecem kafadan attım salladım türkülerden de çaldım sahnelere çıkıp içtim oynadm ben gönülden inandım şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle elini verdin sıkmadım boynundan sarıldım tekme tokat öne geçtin bıkmadın sen gönülden inandın şarkını seç gel benimle beraber bağıralım dalganı geç sen benimle en hoş günüm gecem sizinle bu nasıl sevgidir böyle en hoş günüm bu gece çalarım söylerim keyfe  

Similar threads

En Guzel Gunum Gecem Gitar Akorları Duman En Guzel Gunum Gecem gitar tabları intro G#5 A5 F#5 G#5 A5 F#5 Kafadan attım salladım Turkulerden de caldım Sahnelere cıkıp ictim oynadım Ben gonulden inandım A5 G#5 Şarkını sec gel benimle G#5 Beraber bağıralım A5 F#5 G#5 Dalganı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
En Romantik Aşk Sözleri bu konu romantik aşk sözleri ve mesajlarına yer vermektedir Aşkını, sevgiliniz yada eşiniz için en romantik sözler mi arıyorsunuz? Dürüst sayfadasınızenromantikasksozleri5c555ca88dccfalt En güzel ve manalı sözlerden oluşan aşk sözlerini sizler için paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sevgiliye en romantik sözler Romantik Sözler kısa Sevgilime Romantik Sözler facebook Sevgilinize söyleyeceğiniz, en romamntik facebook sözleri veya mesaj olarak göndereceğiniz kısa romantik sözler bu yazımızda yer almaktadır Melek'ler 1549105021 1549105021...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt