Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duman Helal Olsun şarkı sozu

Duman Helal Olsun şarkı sozu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duman Helal Olsun şarkı sozleri
Helal Olsun şarkısı sozu Duman
Duman Helal Olsun 2019 şarkısı sozleri

geceler zehir, geceler kara
ucasım gelir kanadım yara
yaralar derin seneler kadar
acılın geri

sabah olmuş gun doğmuş
heryerimde karlar
doymadım donulmuş geriye
helal olsun aşk olsun
gozlerimde yaşlar
durmadım donulmez geriye

geceler benim geceler bana
unutun beni

sabah olmuş gun doğmuş
heryerimde karlar
doymadım donulmuş geriye
helal olsun aşkolsun
gozlerimde yaşlar
durmadım donulmez geriye
ah ah

Similar threads

Duman Helal Olsun sozleri Duman Helal Olsun şarkısı sozu Duman Helal Olsun şarkısının sozu geceler zehir, geceler kara ucasım gelir kanadım yara yaralar derin seneler kadar acılın geri sabah olmuş gun doğmuş heryerimde karlar doymadım donulmuş geriye helal olsun aşk olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Duman Helal Olsun Şarkı sozu Duman Helal Olsun Şarkısı sozu Duman Helal Olsun sozleri 2019 Geceler zehir, geceler kara Ucasım gelir, kanadım yara Yaralar derin seneler kadar Acılın geri Sabah olmuş gun doğmuş Her yerimde karlar Doymadım, donulmuş deliye Helal olsun aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Eylem Helal Olsun sozleri Helal olsun şarkısı sozleri Eylem Helal Olsun Şarkısı sozu Senden Sonra Acılır Bu Defterler Geceler iflah Olmaz Feda Olsun Beni Kendinden Aldın Yaralandım Heryerden Senden Sonra Acılır Bu Defterler Geceler iflah Olmaz Feda Olsun Beni Kendinden Aldın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Halil Sezai Paracıkoğlu Duman sozleri Halil Sezai duman şarkı sozu Duman şarkısı sozleri Halil sezai paracıkoğlu Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saclarında Gozlerim sokaklarda Sebebi isyanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Duman Yağmurun Sabahında sozleri Yağmurun Sabahında şarkı sozu Duman 2019 Yağmurun Sabahında uyandım sensiz yağmurun sabahında yuvamız sessiz ayrılık sonrasında aşkımız son buldu yağmur sabahında ah nerden nereye geldik bu hallere ah geldik gozlere duştuk ne hallere yurudum yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt