Cumleten gecmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik
işe gelmek icin bindiğim dolmuş şoforu (son durağa geldiğimizde sırıtarak)
Yahu adam bayrak direği gibi asıldı kaldı , giremiyorsa atın aşağı gitsin
Bir beşiktaş otobusu şoforu (orta kapıya sıkışan bir genc icin yolcuları soylemi)
Millet boş durmuyor yavv
Cay ocağında peşpeşe cinayet haberi izleyen bir amcanın yorumu
Bunlar iyi kesmiyor
Dukkanda tırnak makasını herkesin icinde deneyen ve kesilmiş tırnağı da tezgaha atan yuce şahsiyet
Al abla , kocanın parasına yazık olur diye duşunme , ne de olsa elin oğlu
Sıhhiye elbise pazarında bir satıcı
Bir arkadaşa bakmak yasaktır
Didimde bir barın girişinde
Oğluuummm , eğer biraz daha konuşursan seni cok muhteşem doverim
Din hocamız
Ankaraya gittim , Pazara doneceğim ama Pazarları kapalıyız , Pazartesi gelin
Bolu'da bir dukkanın camında
Yaa eve gideyimde yahoocom dan bi hotmail'ime bakayım
Universiteden bir arkadaş
Şu ana kadar beni en cok etkileyen film Altıncı His, sonunda inanılmaz AAAA oldum !
Otobusteki bir kız
Foreign people do not have to enter this tesis
Kuşadası emekli sandığı plajındaki bir uyarı Gardiyan kapıyı ac !
Heybeliada iskelesinde gemiye yetişmek isteyen bir kadın (kapı kapanınca , bağırarak)
Gazetelerin manşetlerini okumak yasaktır , aksi takdirde gazeteyi almak zorunda kalırsınız Kayseride bir mini market camında
Butik Bruce Lee Zonguldakta bir terzi
Bağa gel bostana gel Come to vagetable garden 7 karanfil7 adlı albumde bir parca
Lutfen inerken yuksek sesle soyleyin , şofor biraz sağırdır AnkaraEryamanMigros servisinde bir uyarı
Buraya memurlarda geliyor ama daha kaliteli insanlarda geliyor Televolede Ankaradaki bi havuz hakkında yorum yapan bi hatun
Fikreeeeet , Bağdat duşmuş Pencereden 13 14 yaşlarındaki oğluna seslenen heyecanlı bi teyze
Şu anda banyoda olan sevgilim Sezai icin sizden sıradaki şarkıyı istiyorum Powerturk TV ye mesaj gonderen bir bayan
Duran Duran Makineli Fezullah Dabada Bunyamin Kertenkele Efşen Maho Alibey Şıcan Şohret Fakır Fatma Sakır Abuzer Geber Ali Cin Ali ttrehbergovtr de ad soyad taraması sonucları
Veresiye verilmez , ısrar etmeyin , yoksa sizin icin kotu şeyler olabilir ! Bornovada bir markette
Camiye gittim , siz de gelin Cankırıda bir bakkal kapısındaki yazı
işe gelmek icin bindiğim dolmuş şoforu (son durağa geldiğimizde sırıtarak)
Yahu adam bayrak direği gibi asıldı kaldı , giremiyorsa atın aşağı gitsin
Bir beşiktaş otobusu şoforu (orta kapıya sıkışan bir genc icin yolcuları soylemi)
Millet boş durmuyor yavv
Cay ocağında peşpeşe cinayet haberi izleyen bir amcanın yorumu
Bunlar iyi kesmiyor
Dukkanda tırnak makasını herkesin icinde deneyen ve kesilmiş tırnağı da tezgaha atan yuce şahsiyet
Al abla , kocanın parasına yazık olur diye duşunme , ne de olsa elin oğlu
Sıhhiye elbise pazarında bir satıcı
Bir arkadaşa bakmak yasaktır
Didimde bir barın girişinde
Oğluuummm , eğer biraz daha konuşursan seni cok muhteşem doverim
Din hocamız
Ankaraya gittim , Pazara doneceğim ama Pazarları kapalıyız , Pazartesi gelin
Bolu'da bir dukkanın camında
Yaa eve gideyimde yahoocom dan bi hotmail'ime bakayım
Universiteden bir arkadaş
Şu ana kadar beni en cok etkileyen film Altıncı His, sonunda inanılmaz AAAA oldum !
Otobusteki bir kız
Foreign people do not have to enter this tesis
Kuşadası emekli sandığı plajındaki bir uyarı Gardiyan kapıyı ac !
Heybeliada iskelesinde gemiye yetişmek isteyen bir kadın (kapı kapanınca , bağırarak)
Gazetelerin manşetlerini okumak yasaktır , aksi takdirde gazeteyi almak zorunda kalırsınız Kayseride bir mini market camında
Butik Bruce Lee Zonguldakta bir terzi
Bağa gel bostana gel Come to vagetable garden 7 karanfil7 adlı albumde bir parca
Lutfen inerken yuksek sesle soyleyin , şofor biraz sağırdır AnkaraEryamanMigros servisinde bir uyarı
Buraya memurlarda geliyor ama daha kaliteli insanlarda geliyor Televolede Ankaradaki bi havuz hakkında yorum yapan bi hatun
Fikreeeeet , Bağdat duşmuş Pencereden 13 14 yaşlarındaki oğluna seslenen heyecanlı bi teyze
Şu anda banyoda olan sevgilim Sezai icin sizden sıradaki şarkıyı istiyorum Powerturk TV ye mesaj gonderen bir bayan
Duran Duran Makineli Fezullah Dabada Bunyamin Kertenkele Efşen Maho Alibey Şıcan Şohret Fakır Fatma Sakır Abuzer Geber Ali Cin Ali ttrehbergovtr de ad soyad taraması sonucları
Veresiye verilmez , ısrar etmeyin , yoksa sizin icin kotu şeyler olabilir ! Bornovada bir markette
Camiye gittim , siz de gelin Cankırıda bir bakkal kapısındaki yazı