iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben facebook üzerinden bi kız gördüm ve araya kardeşimin arkadaşını soktum gidip kızla konuştu benden bassetmiş kıza demiş haftasonu görüştürelim sizi felan diye söylemiş kızda bu arkadaşa başta gülmüş sevinmiş demiş ben azıcık düşüneyim kararımı vereceğim yarına demiş ve sonra beni facebook üzerinden arayama başlamışlar bana arzu atacakmış ve beni bulamamış sonra demiş facebook eklesin beni konuşalım felan bugünde gidip konuşmuş kız birdenbire bire demiş istemiyorum felan demiş anlıyacağınız fazgeçmiş gibi bende açlık attım facebook kabul etti azıcık konuştuk felan istemediğini söyledi ve kardeşimin arkadaşıda bana dediki bunun 2 tane arkadaşı var dedi onlar kışkırtmıştır bunu kızında daha önceden cıktıgı felanda olmamış facebook ekledim konuştuk felan ama sonra ben hastalık vermeme adına kıza sil dedim sildi felan bida konuştuk şuanda geri ekledim sonradan bida konuştuk felan yine ben biraz tanışma açtım reddetti tekrar felan daha sonra birazcık tartıştık sildim felan yine sonra kız kardeşim devreye girdi konuşmuş kıza demiş abim gerçekte öyle birisi felan yok dedi konuşmuş kızda kabul etmiş cumartesi buluşacağımızı söyledi kızda saat 3 de onaylamış gelecekmiş yanında arkadaşı yalnızca dost amaçlı tanışacakmışız napayım ben acilen
Edit : Buluştuk Arkadaşlar Buluşmamız Gayet Güzel Geçti Cok Detaylı Konuşamadık Toplasak 30 Dk Felan 40 Dk Konuşmuşuzdur Oda Bi Park Gibi Yerde Yürüdük İkimiz Kız Sanırım Orda Ona Öneri Etmemi İstedi Bekledi Benden Arkadaşlarına Bakıp Gülüyordu Bi Karar Felan Geçti Söylecekti Söylüyemedi Bana Ama Hoşlandı Sanırım Benden Fakat Ilk Randevulaşma Diye Edemedim Daha Açık Konuşmak Gerekirse Haberim Yoktu Önerge Beklediğinden Yani Ilk Önce Sadece Dost Amaçlı Demişti Sonradan Beklediğini Anladım Numarasınıda Almadım Şuanda Facebook Ekli Sizce Ne Yazmalıyım Konuşmalıyım Facebook Pek Girmiyor 1 2 Saat Günde Duruyor Daha Sonra Cıkıyor
Edit : Bugün Facebook Bana Selam Yazdı Birazcık Konuştuk Numarasını Aldım Şuanda Napmalıyım Öneri Etsem %100 Kabul Edecek Facebook Etmedim Yüz Yüze Konuşmak İstiyorum Bu Hafta Sonu Edeyimmi Arkadaşlar
Edit : Arkadaşlar Bundan Böyle Konuşmuyoruz Bilmiyorum Bana Numarasınıda Verdi Lakin Artık O Kadar Konuşmuyor Daha Doğrusu Facebook Giriyor Fakat Çevrımdışı Giriyor 2 3 Gün Önce Konuşmuştum Diyer Hafta Buluşacaktık İşi Varmış Buluşamadık Bu Hafta Sormadım Sormak İstemiyorum Öbür Haftada 3 Sınavı Var Onları Edip Gelmeyecektir Daha Yazmama Kararı Aldım
Edit : Buluştuk Arkadaşlar Buluşmamız Gayet Güzel Geçti Cok Detaylı Konuşamadık Toplasak 30 Dk Felan 40 Dk Konuşmuşuzdur Oda Bi Park Gibi Yerde Yürüdük İkimiz Kız Sanırım Orda Ona Öneri Etmemi İstedi Bekledi Benden Arkadaşlarına Bakıp Gülüyordu Bi Karar Felan Geçti Söylecekti Söylüyemedi Bana Ama Hoşlandı Sanırım Benden Fakat Ilk Randevulaşma Diye Edemedim Daha Açık Konuşmak Gerekirse Haberim Yoktu Önerge Beklediğinden Yani Ilk Önce Sadece Dost Amaçlı Demişti Sonradan Beklediğini Anladım Numarasınıda Almadım Şuanda Facebook Ekli Sizce Ne Yazmalıyım Konuşmalıyım Facebook Pek Girmiyor 1 2 Saat Günde Duruyor Daha Sonra Cıkıyor
Edit : Bugün Facebook Bana Selam Yazdı Birazcık Konuştuk Numarasını Aldım Şuanda Napmalıyım Öneri Etsem %100 Kabul Edecek Facebook Etmedim Yüz Yüze Konuşmak İstiyorum Bu Hafta Sonu Edeyimmi Arkadaşlar
Edit : Arkadaşlar Bundan Böyle Konuşmuyoruz Bilmiyorum Bana Numarasınıda Verdi Lakin Artık O Kadar Konuşmuyor Daha Doğrusu Facebook Giriyor Fakat Çevrımdışı Giriyor 2 3 Gün Önce Konuşmuştum Diyer Hafta Buluşacaktık İşi Varmış Buluşamadık Bu Hafta Sormadım Sormak İstemiyorum Öbür Haftada 3 Sınavı Var Onları Edip Gelmeyecektir Daha Yazmama Kararı Aldım