Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

DÜn Yİne Şehİdİme AĞladim

DÜn Yİne Şehİdİme AĞladim
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
DÜn YINE Şehİdİme AĞladim Dün tekrar toprağa gencecik fidanların kanı düşmüştü! Anaların bağırları yanarken, yine vatan sağolsunduDün kan toprağa düşerken yeniden gözlerden yaşlar süzüldü, yine katillere lanetler okundu, beddualar edildi Anaların ve gelinlerin yüreklerinde ise sızıdan da öte bir şey vardıEvet, onların yürekleri kanamıştı kahpe kurşun Civanmertleri şehit ederken, analarının yüreklerinde de soyut kanlar akıtmıştıArtık anacığın oğlu yoktu zahirdeHayır hayır; Değil olan şehitler değildi fiilen onlar ölmediler şehadet şerbetini içip canları karşılığında Rabb’ lerinden cenneti satın aldılarVe geride kalanlar Analar, babalar, yavrucuklar, şehidine döktükleri gözyaşları O, Bayrak inmesin, ezan susmasın, vatan bölünmesin diye kurban olmuşdu bu vatana fakat devletin ileri gelenleri, o'nu şimdiden unutmuştu bileUğurlanırken bile sessiz sessiz ve kimsesiz uğurlanıyordu Şu Anda ayrılık vakti geldi;ve sen gidiyorsun şehidimSenin için düzenlenen son görevde sade bir törenle gidiyorsunYolcu edenlere bir bak! görüyormusun? üçbeş Rütbeli komutanın, sevenlerin, eşin ,dostun VeAnnen! kimleri bekliyordun ki? Vatan vatan deyip canını verdin;ancak bu ülkenin ileri gelenleri burada bile çiftte standart uyguluyor ve seni görmezlikten geliyor,önemsemiyorlar şehidim!çünkü sen jandarma erdin onun güzünde… Rabbim Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz bilakis onlar diridirlerayeti kerimesiyle yücelttiği makamı, Devletin ileri gelenleri küçümsüyor ve anmıyor bile şehidim! onlar derhal rütbe uğurluyorlar hani birlikte düşmüştünüz ya bu toprağa, hani birlikte koruyordunuz ya vatanıŞehit yoldaşın rütbeliydi şehidim Şayet de son yolculuğuna bedel değillerdi de; nasip olamadı seni yolcu etmek onlara Rütbeli şehidimize güller atıyorlar ,Iddiaya Göre büyükler son derece soğuk ve taş gibi kaskatı duruyorlar Siz ilgili kişiler! sizler bilemezsiniz bir oğlu toprağa vermenin ne demek olduğunu Ve bir annenin yüreğinin taa derinliklerindeki acısını Size göre parsel parsel sattığınız vatan sağolsun(!) bir yiğit toprağa düşer yerine bir diğer yiğit gelirSahi siz hiç kanayan yüreğinizi sarsın diye soğuk bir çerçeveli camın içindeki Şehidin resmini öptünüz mü ? Ya bir bayrağa sarılı tabutu, yada sonrasında kara toprağı kucaklayıp ta; yavrumyavrum diyerek, avundunuz mu ? Baylar! Onlar birer yiğittilerCan'dan, kan'dan bahsediyorum! şehit elde etmek herkese nasip olmaz amenna; ama bu gidişe dur !demeliBu armoni böyle gitmemeli Yürekler kanıyor,akan kan'dan dışarı giden can'dan bahsediyorum!!!Artık Anadolu çocukları ölmesin, bundan böyle onların analarını ağlatmayın,yüreklerini kanatmayın!!! Durdurun bu alçakça ve kahpece saldırgan hainleri, işbirlikçileri, artık belli çözüm arayın,terör belasını güzel yurdum, cennet vatanımdan def edin,yahut Anadolu insanının,anaların yaşama gücü kalmadı, yeter artık dur!deme zamanı geldi, geçiyor Semra Demir ALINTIDIR  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt