Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

dungens lord

dungens lord

Similar threads

Lord Of The Rings Game Data hatası oyuna tıkladıktam sonra hemen ardından bu hatayı veriyor oyunu kurduktan sonra upgrade ettim bununda acaba bi etkisi olur mu çözüm ne olabilir http:img379**************img3792769hatamd5
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Konuyu nereye açacağıma tam karar veremedim ama aranızda Lord of the Rings:Battle for Middle Earth oynayanlar varsa hoşlarına gidecektir diye düşünüyorum Bu araç yardımı ile oyundaki her türlü bilgiyi (bina üretim süresi, fiyatı, hero gücü vs) değiştirebiliyorsunuz foruma yapamadım o yüzden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
arkadaşlar ben lord of the rings conquest te bi sorun yaşıyorum oyunu açıyorum oyuna başladığım zaman adam etrafına dönüyo normalde oyuna girdiğimde de fare hareket etmiyo acil yardım PLS!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Evet Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere bana Lord Of The Rings The Battle For Middle Earth 103 Tranier lazım 2 gündür arıyorum ama bulamadım hiç bir sitede 10 için tranier var ama oda çalışmıyor bunda yada oyunu tekrar nasıl 10 verisiyona getireceğimi söyleyebilecek biri varsa çalışır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar ben the lord of the rings the battle for middle earth aldım yükledim ama oyun biraz oynadıktan sonra(5 dk) patlıyor bunun bi çaresi war mı? şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt