Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaslar bir ara forumda verilmisti su an ne kadar arama yapsamda bulamıyorum bir arkadas dungeon siege 2 magic item diye bir zipli dosya upload etmisti su an ona ihtiyacım var oyuna yeniden baslıcam bulursam ii olurYardımlarınızı bekliyorum
YASASIN FORUM TR KARDESLİGİ
Bütün Ko ßugLarı
Cuma, Temmuz 20th, 2007
Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu
2Duvara girme...
Bir insan neden Darkest Dungeon oynar? Ya size ciddi söylüyorum, bu oyunu bitirdiğimde bile bir kazanmışlık hissiyatı hissetmiyorum. Biten her bölümle birlikte “Çok şükür bugün de ayaktayız. Elimiz kolumuz kırık; paramız yok. Moralimiz yerlerde ve herkesten nefret ediyoruz ama yıkılmadık. Belki...
Arkadaslar Merhaba Oncelikle Benimde Sorunum Bütün Cod4 Oyuncuları ile aynı 2 Günden Beri Larunch Control Room Bolumunu Gecemedim Pc yi REsetledim (Belki Oyun Takılmıstır Die )Oyunu REstart Lwl yaptım Yok Abicim Olmuyor Deli Gibide Hızlı Adamları Oldurmeme Ragmen O Bolumu Br Türlü Gecemedim...
Yayıncı Chorus Worldwide ve geliştirici maJAJa, aksiyon RPG Dungeon Munchies'in 28 Ekim'de PlayStation 5 ve PlayStation 4'e geleceğini bildirdi. Ek olarak Switch ve PC (Steam) için erken erişimden çıktığını ve son kısmını fiyatsız bir güncellemeyle çıkardığını duyurdu.
Dungeon Munchies...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.