Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunya İle İlgili Akrostiş Şiiri

Dunya İle İlgili Akrostiş Şiiri
0
350

Similar threads

Gunaydın İle İlgili Akrostiş Şiir Gunaydın İle İlgili Akrostiş Ornekleri Arkadaşlar Gunaydın ile ilgili akrostiş şiir yazmaya ne dersiniz hemen sizlerdende birer ornek bekliyorum Gunaydın Akrostiş İle İlgili Akrostiş şiirler sizlerle Gunaydın İle İlgili Akrostiş Şiir ler (G)unaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
409
İyi Akşamlar Akrostiş şiir İyi Akşamlar ile Akrostiş İyi gunler ile başlar Yeni bir gun İyi akşamlar ile biter Akşamlar huznu getirir yanında biraz Karamsarlık kaplar bazen icini Şen şakrak olursun bazen Anlarsın gun guzel gecmiş Mutluluk bırakmış geride Lal kesilirsin gorunce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
10 kasım ilgili ataturkle başlayan akrostiş şiir Ataturk hakkında kucuk bir akrostiş şiir yazmak istedim Şiir konusunda hicbir iddiam yok o yuzden kotu eleştiriler yapmamanızı rica ediyorum Asrın lideri sensin Turkun onderi sen Arşa cıkar sayende sesimiz Tam layık olduğumuz yerdeyiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Gunaydın ile ilgili Akrostiş Şiir (G)unaydın, gunun aydın olsun (U)zuntu ve kader senden uzakta olsun (N)azlar niyazlar gelsin seni bulsun (A)ydınlık dolu guzel bir gunun olsun (Y)rının dunden guzel (D)unun hatıra olsun (I)sıtsın guneş icini (N)e dilersen o olsun Alıntı
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir ataturk ile ilgili akrostiş şiirler kısa Ataturk İle İlgili Akrostiş Şiir A kıl ile topladı, milleti dağılmaktan T urke yaraşır bir millet cıktı bu savaştan A şk ile, inanc ile, yardım istedi haktan T uzbuz oldu dağıldılar, birlik olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt