Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunya İle İlgili Komik Sozler

Hoş geldin! radin73 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Dunya İle İlgili Komik Sozler
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Dunyayla İlgili Komik Sozler,
Dunya hakkında Komik Sozler

Akıllı olupta dunyanın kahrını cekeceğine;deli ol da dunya senin kahrını ceksin Dunya delikanli olsaydi, top olmazdi Dunyanin en kolay isi baskasinin parasini harcamaktir Dunyada iki kor olduguna inaniyorum Biri beni goremeyen sen, biri de senden baskasini goremeyen ben Dunya 3 gunlukturDun, bugun ve yarınDun gecti, yarının geleceği belli değil, oyleyse bugunun kıymetini bil

Similar threads

Komik Ozlu Sozler Kısa Komik Ozlu Mesajlar icine birden garip bir calisma istegi gelirse, ilk once sakinles, sonra otur ve gecmesini bekle istediğinizi soyleyin emniyettesiniz dediler, soyledik, Şimdi EMNİYETteyiz Hayat sahnesinde butun yeteneksiz figuranlara bir rol vardir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
hayatla İlgili Komik Sozler Yaşam hakkında Komik Sozler *Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3 tuşla, mutlu olmak icin 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla * Sen sutlac kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, ciğ kofte kadar yakıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
En Guzel Komik Sozler Kısa Komik sozler, en guzel komik mesajlar Kaynanamı kaybettim gorenlerin gormezlikten gelmeleri rica olur Aşk sozle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek icin 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Komik ve Romantik Sozler Kısa Komik Romantik Sozler *Surekli trip atmak zorunda mısın Tamam ya sustum konuşmuyorum *Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti *Paranın ne onemi var onemli olan miktarı *Erkekler limona benzer baktıkca ağzın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
guzel sozler yaşam guzel sozler yaşam ve hayatla ilgili Guzel sozler Yaşam ve Hayat ile ilgili guzel sozler guzel sozler gundelik yaşam İyiliği gizli yapanlar, tanrıya inananlardır (Balzac) Kucuk şeylere gereğinden cok onem verenler, elinden buyuk iş gelmeyenlerdir (Eflatun) Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,509Konular
980,834Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt