Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dünya insan hakları günü kutlama programı

Dünya insan hakları günü kutlama programı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
insan hakları günü anma programı dünya insan hakları günü anma programı

Dünya insan hakları günü örnek kutlama programı

1 İnsan Hakları konulu Fotoğraf ve Kompozisyon Yarışması (Ödüllü) İlköğretim Okulları,

2 Öğrencilere ve halka, İnsan Hakkı, Hasta Hakkı, Eğitim Hakkı ve Demokrasi ve İnsan Hakkı konulu Konferans

3 Atatürk Anıtına Çelenk Sunulması ve yerinde bir saatte yarışmada dereceye giren öğrencilere Sayın Valimiz göre ödüllerin verilmesi,

4 İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri ile birlikte Sayın Valimizi ziyaret,

5 Resim ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi Valilik Buluşma Salonu,

6 İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde Yurtta kalan çocukları ziyaret,

7 Yazılı ve görsel Basın ’da İnsan Hakları ile ilgili makalelerin yayınlanmasının sağlanması,

8 İl İnsan Hakları Kurulu Üyesi ve Burdur Radyo ve Televizyon AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fethi YILDIRIM kadar Burdur Radyosunda İnsan Hakları Konulu 110 Aralık tarihleri aralarında uygun zamanlarda Radyo programı yapılması, *

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt