Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dunya Kadınlar Gunu Şiirleri

0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Sayfamızda dunya kadınlar gunune ozel yazılmış şiirleri bulabilirsiniz

Dunya Kadınlar Gunu

Her kadın kutsaldır,sakın unutma
Kutsal cennet serilmiş o kadına
Değer ver kadına,baksın tadına
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın

Kadın,en zirvede acan kardelen
Karlara inat cicek acar kadın
Dağ zirvesi erkek,kadın bir cicek

Kadından kadına saygı duyalım
Onlara sahip cıkalım sevgiyle
Sezgisi gucludur sevgisi gibi

Kadınlar gunu kutlu olsun kalpten
Her guzelin eli opulur,inan
Saygı sevgim senin olsun,ey kadın
Yaşam tadım adın,kutsaldır kadın!

Selim Temiz

Dunya Kadınlar Gunu Şiiri

Bugun Dunya Kadınlar gunu
Unutulmamalı dunu,bugunu
Sevgi ve şefkat gosterelim
Koruyalım geleceğin kucuğunu

Turk kadını calışır,emekcidir
Yalanları hic olmaz gercekcidir
Her zaman kıymet bilinmeli
Bugun Dunya Kadınlar gunudur

Kadınlar cileyi cok ceker
Gonullere sevgi tohumları eker
Dilleri bal,pekmez sanki şeker
Bugun Dunya Kadınlar gunudur

Kavgaya hayır,istemezler eziyet
Hic birinde yok ne kin,ne kotu niyet
Her birinde var pek cok buyuk marifet
Bugun dunya kadınlar gunudur

Similar threads

Kısa kadınlar gunu şiirleri Sayfamızda Kadınlar gunune ozel yazılmış birbirinden guzel kısa şiirler bulabilirsinizDunya kadınlar gunu Dunyanın bircok ulkesinde 8 Mart gunu kutlanmaktadırKadınlar gunu Ulkemizde'de 8 Mart tarihinde kutlanmaktadırDunya Kadınlar Gununuz kutlu olsun sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Kadınlar gunune dair şiirler Kadınalr gunune ozel şiirler derledik sizler icinKadınlar gunune dair şiirler arıyorsanız sayfamızdaki şiirler dikaktinizi cekebilir KADINLAR GUNU Bugun kadınlar gunu, Koşalım Cağlayan'a Cağlayan nehir gibi, Coşalım Cağlayan'a Elimizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
8 Mart Dunya Kadınlar Gunu Şiirleri Dunya Kadınlar Gunu Şiiri Bugun dunya kadınlar gunu Aklıma geldi anamın yuzu Mavi mavi iki gozu Ve hep gulen yuzu Bugun dunya kadınlar gunu Kadınlara bir gun yetmez Kadınların cilesi hic bitmez Kadınların cektiğini kimse cekmez Bugun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
8 Mart Kadınlar gunu şiirleri Kadınlar gunu şiiri Kadınlar gunu icin şiirler imageskadinlargunusiirleri5b0b480ba3536 Dunya Kadınlar Gunu Bugun Dunya Kadınlar gunu Unutulmamalı dunu,bugunu Sevgi ve şefkat gosterelim Koruyalım geleceğin kucuğunu Turk kadını calışır,emekcidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
8 Mart Dunya Kadınlar Gunu Şiirleri 8 Mart Dunya Kadınlar Gunu Kutlama 8 Mart Kadın Konulu Şiirler, 8 Mart Kadınlar Gunu Şiirleri images8martdunyakadinlargunusiirleri5aedbe7fd5a2f Kadına Şiir Kadın Ruhu duşleri kadar engin Teni dağ esintilerinden ılık Yureği okyanus tınısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt