Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunya Kadınlar Gunune Ozel Mesajlar

Dunya Kadınlar Gunune Ozel Mesajlar
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Dunya Kadınlar Gunune Ozel En Guzel Mesajlar

imagesdunyakadinlargununeozelmesajlar5ad929e7e0415

Doğumdan olume kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu ozel gununu yurekten kutlarım

Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta cok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gunu’nu kutluyorum

Senin sevgin dunyamı ısıtan tek guneştir Hic ışığın eksilmeyecek biliyorum Varlığınla mutluyum Kadınlar gunun kutlu olsun sevgili annecigim

imagesdunyakadinlargununeozelmesajlar5ad929e8f3ae3

Kleimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiiyi tarif etmemi istesen Anneé derdim Kadınlar gunun kutlu olsun anneciğim

Benim icin herşeye katlanan her zaman yanımda olan değer bicilemeyen dunyanın en guzel kadınıKadınlar Gunun Kutlu olsun

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sozunun muhatabı olan tum dunya kadınlarının 8 Mart Dunya Kadınlar Gununu kutlarım

imagesdunyakadinlargununeozelmesajlar5ad929ea052cd

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan olume her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yureklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dunya Kadınlar Gununu kutluyorum

8 Mart Dunya Kadınlar Gununde, saygıdeğer Turk ve Dunya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt