iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar bu mesajda eleştrilerinizi,gözde ve beklenti içinde olduğunuz takımları parlaşabilirsinizBen başlıyayım;
Ben africa dakımlarından birşey beklemiyorumTop kontrollerdeki mükemmel(!) yetenekleriyle biyere gidemezler önlerinde (Uruguay,Brazilya vb) takımlar var keza son vuruşlarda kötüler
Dunga iyi işler yapacağa benziyor,kadrosuda belirlenmiş brazilyanınBence brazilya turnuvanın mutlak favorisidir
Yerine Koyma takım bile çeyrek final oynar
Ben bu turnuvada Uruguay dan çok şey bekliyorumEleştirilmeyecek bir kadrosu varEğer ekip havayı yakalarsa Yarı finale bile çıkabilir
ve Vuvuzella dan dehşet ediyorumm!!
Sıra sizde *
Ben africa dakımlarından birşey beklemiyorumTop kontrollerdeki mükemmel(!) yetenekleriyle biyere gidemezler önlerinde (Uruguay,Brazilya vb) takımlar var keza son vuruşlarda kötüler
Dunga iyi işler yapacağa benziyor,kadrosuda belirlenmiş brazilyanınBence brazilya turnuvanın mutlak favorisidir
Yerine Koyma takım bile çeyrek final oynar
Ben bu turnuvada Uruguay dan çok şey bekliyorumEleştirilmeyecek bir kadrosu varEğer ekip havayı yakalarsa Yarı finale bile çıkabilir
ve Vuvuzella dan dehşet ediyorumm!!
Sıra sizde *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.