iltasyazilim
FD Üye
islamiyet ilk yayıldığından ve hz Muhammed'in ölümünden sonra 4 halife emeviler ve abbasiler döneminden islam devleti geçmişti Abbasiler döneminde bilim adına yapılan gelişmeler , yapılan buluşlar ve ciddi çalışmalar yaşamı avrupaya nazaran çok daha mükemmel hale getirmişti Osmanlıda da kanuninin ölümüne kadar çok büyük refah vardı Günümüzde ise müslüman devletler çok geride Yani bu söz doğru mudur : dünya müminin zindanı kafirin cennetidir
Ve ayrıca bir de kınadığını yaşamadan ölmemekvar 550 miyopi 350 astigmatım var yani gözlük camlarım çok kalın Benle sürekli dalga geçenler oldu Ama onları asla gözlük takarken görmedim Bir de mesela amerikada siyah beyaz ayrımı varken siyahi insanlarla dalga geçen hiçbir beyaz siyaha dönüşmedi ve yaptığı kınamayı yaşamadan öldü Bu sözler doğru mudur?
Ve ayrıca bir de kınadığını yaşamadan ölmemekvar 550 miyopi 350 astigmatım var yani gözlük camlarım çok kalın Benle sürekli dalga geçenler oldu Ama onları asla gözlük takarken görmedim Bir de mesela amerikada siyah beyaz ayrımı varken siyahi insanlarla dalga geçen hiçbir beyaz siyaha dönüşmedi ve yaptığı kınamayı yaşamadan öldü Bu sözler doğru mudur?