Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünya starı Della Miles, Mevlana'yı anma etkinliğinde ilahi okudu!

Dünya starı Della Miles, Mevlana'yı anma etkinliğinde ilahi okudu!
0
217

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
dunyaca_stari_della_miles_mevlanayi_anma_etkinliginde_ilahi_okudu_1576045924_2343.png

Dünyaca ünlü müzikçi Della Milles, Konya Valiliği Vilayet Kültür ve Turizm Müdüriyeti ile Memleketler arası Mevlana Vakfı'nın düzenlediği programda ilahi söyledi.

ABD'nin öne çıkan isimlerinden biri olan dünyaca ünlü müzikçi Della Miles, Konya Valiliği Vilayet Kültür ve Turizm Müdüriyeti ile Milletlerarası Mevlana Vakfı tarafından şahsi olarak davet edilen aktifliğe teşrif etti. Konya'daki Mevlana'nın 746'ncı Vuslat Yıl Dönümü anma merasimine konuk olan Miles, Memleketler arası Mevlana Vakfı Korosu ile bir arada sahnede, hoşgörü, barış ve kardeşlik için Türkçe ilahi söyledi.

Geçtiğimiz sene Müslüman olan Miles, 'Bismillah' ve 'Mustafa' isimli ilahileri seslendirmişti

0w9tD_1576046080_3552.jpg

"BURASI DA ARTIK BENİM BİR EVİM"

Miles, aktiflik sonrası şu açıklamayı yaptı: "Kağıt üzerinde kolay görünse de çetindi. Burada olmaktan memnunum. Burası da artık benim bir konutum oldu" dedi.

XtWe9_1576045786_104.jpg

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt