Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyaca Unlu Astrologlar

Dunyaca Unlu Astrologlar
0
219

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dunyaca Unlu Astrolog
Dunyaca Unlu Astrolog Susan miller

Dunyaca unlu Susan miller film gibi hayatını şoyle anlatıyor:
Buyuk cocuk olduğum icin benim astrolojiye merakım daha fazlaydı Sekiz yaşımdan itibaren anneme durmadan sorular sordum Annem cok filozof bir kadındı Bana cok ilham verdi 14 yaşındayken felc gecirdim Bir daha yuruyup yuruyemeyeceğimi bile bilmiyordum Olumun kıyısında geziniyordum 38 kez kan nakli yapıldı Hastalığım sırasında bir kez bile ağlamadı Bana hep şoyle derdi: “Susan, hastaneden cıktığımız zaman dunyanın en guzel elbiselerini, ayakkabılarını alacağız sana Ayrıca hayatında ilk kez seyahat edeceksin Seyahat benim icin onemliydi Cunku ev ve hastane arasında yaşıyordum Her zaman cok olumlu, pozitif bir tablo cizdi İnsanlar umitsizdi ama ben bu hastalığı atlattım Fizyoterapi ile yavaş yavaş yurumeye başladım Liseyi evden ders calışarak, sınavlara girerek bitirdim Sonra NY Universitesi İşletme bolumunu kazandım ve okulu dereceyle bitirdim Bu bir mucizeydi Okulu bitirdikten sonra fotoğrafcılığına başladım 20li yaşlarımın başında, Amerikanın en iyi on fotoğrafcısından biriydim 16 yıl boyunca da bu işi yaptım

Cheerios reklamlarını cekiyorduk Ajans Saatchi&Saatchiydi Yaptığım işi cok beğendiler Ve kutlamak icin yaratıcı yazarı ve direktoru kutlamak beni yemeğe davet etti Orada sohbet sırasında ben burc haritalarını okudum Direktor cok etkilendi ve “Seni karımla tanıştırmam lazım Karım Jackie, Wonder Booksun yaratıcı direktorudur dedi Tanıştık ve birbirimizi cok sevdik

Fotoğraflarım ve kitaplar hakkında konuşmaya başladık Ayrıca Wonder Books icin de fotoğraf cekmeye başladım Ama astroloji hic konuşmadık Cunku Jackie astrolojiye inanan biri değildi Doğum gununde burc haritasını cıkardım Ve ona hemen bir piyango bileti almasını soyledim “Almayacağım dedi Israr edince bana “Susan, hadi sen bugun izin yap dedi “Sen bilirsin Uydurmuyorum ben bunları Ayrıca Martda da taşınacaksın Onu da soyleyeyim“ dedim Sonra Jackie bu soylediklerimi unuttu O sırada bir hayır işi icin satılan biletlerden almış Butun şirket almıştı zaten onlardan Yılbaşı gunu eve geliyor Telesekreterinde mesaj var “Tebrik ederiz Buyuk ikramiyeyi kazandınız Artık bir Porcheniz var Ondan sonra butun şirketin editorleri burc haritalarını cıkarmam icin kapımda sıra oldu

Jackie hala bunun bir rastlantı olduğunu duşunuyordu Sonra Martta taşındı Taşınırken başucunun cekmesinde ona hediye ettiğim burc haritasını buldu Her şeyin gunu gunune doğru olduğunu gorunce buyuk bir şok gecirdi Bana geldi ve “Tamam Artık sana inanıyorum Ve sen hemen bir kitap yazmaya başlıyorsun Dedi İşte her şey

15 Temmuz 1995de Jackie ile wwwastrologyzonenetin ilk toplantısını yaptık, 14 Aralıkta da hayata gecti Bugun siteyi ayda 6 milyon insan ziyaret ediyor

imagesdunyacaunluastrologlar5b1491dad2e6d

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt