Dünyaca ünlü gastronomi mütehassısı Vedat Milor, twitter hesabı üzerinden Burgazada’da taarruza uğradığı anları anlattı. İşte, haberin ayrıntıları...
Gastronomi kolunda kompetan ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, Adalar’da uğradığı şiddet vakasını twitter hesabından takipçileriyle paylaştı. Milor, Burgazada’da ziyade masa koyarak yolun geçişini engelleyen bir restoranın çalışanını uyardığını ve çalışanın kendisine hakaret ederek denize ittiği açıklamasıyla gündeme bomba üzere düştü.
Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, twitter hesabından olanları şu laflarıyla anlattı:
"Burgazada’da başımdan çok tatsız bir hadise geçti. Detaylı paylaşmak istiyorum zira bu sorun farklı biçimlerde önümüze çıkıyor. Ada’da rıhtıma yakın restoranlar Belediye’nin çizgidiği hudutları ihlal edip masalarıyla neredeyse geçecek nokta bırakmıyor. Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Restoran’ın önünden geçerken emsal bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim. Gelgelelim çalışan “sana ne lan, çokça konuşma” diyerek beni denize yanlışsız itti.Düşmeme ramak kaldı. Çok üzücü bir vaka daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi tez etmiş. O denli bir şey laf konusu değil saf ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili niyetlerimi ses kaydına aktarıyordum. Allahtan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada."