Gossip Girl serisinde Dan karakteriyle tanınan ekranların sevilen oyuncusu Penn Badgley, hayran kaldığı Türkiye seyahati sonrası Türklerden özür diledi.
Türkiye'ye armağan almak için gelen ünlü oyuncu Penn Badgley, armağan merasiminden sonra Aya Sofya'ya gitmişti. Gezip gördüğü alanlara hayran kaldığını lisana getiren Badgley, duygusal açıklamalara nokta verdi.

TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM!
Yalnızca dört gün İstanbul'da kalan Badgley, “Devasa bir mahal ve büyüleyici... İstanbul’un bütün Türkiye olmadığını biliyorum. Demek istediğim tarihi, rastgele bir Amerika kentinden çok çokça.Bizim tarihimizde geçmişte belli başlı bir hengam göremiyorsunuz. Memleketinizde keşfedecek çok çokça şey var. Gelmeden evvel arkadaşlarım , ‘Gittiğim en şık bölge ve yerküredeki en sevdiğim şehir’ diye söylemişti. Beklentilerimi karşıladı” laflarıyla hislerini lisana getirdi.

Bildiğiniz Türk oyuncu yahut direktör var mı sorusuna Badgley,“Keşke biliyorum diyebilseydim. Şu an fark ediyorum ki araştırmamı yapmış olmalıydım. Maatteessüf ki Amerika’da herkes bizim kültürümüzü biliyor, lakin biz öbürleri hakkında çok az şey biliyoruz. Bu hiç yeterli bir şey değil. O yüzden çok özür dilerim. Ancak şu ana kadar tecrübe ettiklerime aşık oldum. Keşke daha uzun müddet kalabilseydim”cevabını verdi.
İSTANBUL'A MERASIM İÇİN GELMİŞTİ!
Netflix’in serilerinden biri olan YOU‘da, oyuncu Elizabeth Lail ile başrolde oynayan ünlü oyuncu Penn Badgley, İstanbul'a geldi. Netflix tarafından merasime misafir edilen ünlü oyuncu, birinci sefer Türkiye'ye gelmesiyle içtimaî medyayı ayağa kaldırdı.

Ünlü oyuncu mükafatını ise tekrar Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız serisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Hazar Ergüçlü’nün elinden aldı.

"YOU" serisinin 2. serisi 26 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak.