Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'e sahnede şok! Ağlaya ağlaya bir hal oldu...

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'e sahnede şok! Ağlaya ağlaya bir hal oldu...
0
59

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
dunyaca_unlu_sarkici_adeleye_sahnede_sok_aglaya_aglaya_bir_hal_oldu_1637646598_3521.jpg

Adele'in Londra konserinde, ünlü müzikçinin 'Gençken kendisinden ilham aldım' dediği İngilizce öğretmeni sürpriz yaparak sahneye çıktı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE
33 yaşındaki İngiliz müzikçi Adele, yeni çıkardığı '30' isimli albümünden sonra İngiltere'deki birinci konserini Londra'da verdi.

Adele, konserinde oyuncu Dame Emma Thompson'nın gençken kendisine kimin ilham verdiğini sorması üzerine, Balham'daki Chestnut Grove Okulu'ndaki İngilizce öğretmeni McDonald'ın ismini verdi.

"BENİ EDEBİYATLA O TANIŞTIRDI"

Ünlü müzikçi, "8 yaşındayken okuldan ayrılmıştı. Beni edebiyatla o tanıştırdı. Her vakit İngilizce'ye takıntılıydım fakat artık müzik kelamları yazıyorum.

Bizi hakikaten önemserdi. İngilizce derslerimi dört gözle bekliyordum." tabirlerini kullandı.

AĞLAYA AĞLAYA BİR HAL OLDU

Bu kelamların üzerine Dame Emma, Adele'in İngilizce öğretmeni McDonald'ı sahneye davet ederek ünlü müzikçiyi şaşırttı ve duygulandırdı.

Adele ve McDonald sahnede kucaklaşarak seyircilere de duygusal anlar yaşattı. Adele, sahnede gözyaşlarına boğulduğu için bozulan makyajını tekrar yaptırdı. Ünlü yıldız, öğretmeni McDonald'sın numarasını alacağına ve bağlantıya geçeceğine de kelam verdi.

858,496Konular
981,877Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt