Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey Türkçe öğreniyor...

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey Türkçe öğreniyor...
0
52

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
dunyaca_unlu_sarkici_halsey_turkce_ogreniyor_1597644227_2348.jpg

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaptırdığı DNA testi sonucu %11 Türk olduğunu öğrenmişti şimdi de Türkçe öğrenmeye başladığını duyurdu.

Geçtiğimiz haziran ayında Türk DNA’sına sahip olduğunu söyleyen Macaristan asıllı şarkıcı Halsey, bu kez Türkçe öğrenmeye başladığını açıkladı.

uaFfG_1597644284_1558.jpg

25 yaşındaki Halsey, Türkçe klavyesini paylaşarak “Türkçe öğreniyorum!” şeklinde tweet attı.

Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan şarkıcı, Instagram hesabından baklava fotoğrafıyla birlikte “Yavaş yavaş ev baklavasında ustalaşıyorum” diye paylaşım yapmıştı. Bir Türk hayranının Twitter’da “Türkiye’de baklava yemeni tavsiye ediyorum” mesajına da duyarsız kalmayan 25 yaşındaki yıldız, “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor.” cevabını vermişti.

wsNKN_1597644325_2951.jpg

Similar threads

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, yaptırdığı DNA testi sonucu %11 Türk olduğunu öğrenmişti şimdi de Türkçe öğrenmeye başladığını duyurmuştu.Gaziantepli baklavacılar ise baklava yapımını öğretmek için şarkıcıyı Gaziantep'e davet etti. Macaristan asıllı Amerikalı ünlü şarkıcı Halsey yaptırdığı DNA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ünlü şarkıcı Halsey Twitter hesabı üzerinden yaptığı Türkçe paylaşımla sosyal medyayı salladı. DNA testi sonucu %11 Türk olduğunu açıklayan şarkıcı Halsey kısa sürede “Trend Topic” oldu. Ünlü şarkıcının paylaşımına Demet Akalın'dan cevap gecikmedi. Asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Türk olduğunu öğrenen Halsey İstanbul'a geldi. Macaristan asıllı Halsey yediği kahvaltı, sarma ve mantıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Geçtiğimiz hafta Türkçe paylaşımıyla gündem olan Halsey İstanbul'u sokak sokak gezmeye devam ediyor. Gittiği her yerin foroğrafını çekip sosyal medyada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
İstanbul tatili biten Halsey, ABD'ye geri döndü. Döner dönmez imaj değişimine giden Halsey, saçlarını kazıttı. Son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Türkiye tatili ile sosyal medyada gündem olan şarkıcı Halsey, imaj değişimine gitti. Halsey saçlarını kazıttı. Yeni imajını sosyal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey önceki gün İstanbul'a geldi. Halsey “Anne tarafından İtalyan, Macar, İrlandalı, baba tarafından ise Afrika-Amerika kökenliyim. Amerika’da yaptırdığım DNA testi sonucunda yüzde 11 Türk çıktım” dedi Amerikalı şarkıcı Halsey, iki yıl önce Türk asıllı Amerikalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
858,509Konular
980,842Mesajlar
30,688Kullanıcılar
amoııssSon üye
Üst Alt