Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyada yaşamın bittiği an (Detaylı ve Resimli Anlatım)

Dünyada yaşamın bittiği an (Detaylı ve Resimli Anlatım)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dünyaya işte böyle çarptı
65 milyon yıl önce dinazorların yaşamını sonlandıran meteorlar bilgisayarda yeniden canlandırıldı

ABD'deki Colorano eyaletindeki Southwest Araştırma Enstitüsü'ndeki bilimadamları;genişliği 60 kilometre olan asteroidlerin Mars ve Jüpiter arasında çarpıştığını ve dinozorların neslinin tükenmesine ise yüzde 90 ihtimalle dünyaya çarpan büyük parçacıkların yarattığı tsunamilerin yol açtığını açıkladı Bilimadamlarının tahminlerine göre dev meteorlar Dünya'nın buzul çağına girmesine sebep oldu

Görüntüsü

Dünyada yaşamın bittiği an
Japon bilimadamları da dünyaya bir meteorun çarpması durumunda dünyada oluşacak felaketleri bilgisayar ortamında canlandırmıştı

Görüntüler

Türkiyepost

Alıntı:

Alıntı:

Dünyaya işte böyle çarptı
65 milyon yıl önce dinazorların yaşamını sonlandıran meteorlar bilgisayarda yeniden canlandırıldı

Altta Da Video'yu verdim

ABD'deki Colorano eyaletindeki Southwest Araştırma Enstitüsü'ndeki bilimadamları;genişliği 60 kilometre olan asteroidlerin Mars ve Jüpiter arasında çarpıştığını ve dinozorların neslinin tükenmesine ise yüzde 90 ihtimalle dünyaya çarpan büyük parçacıkların yarattığı tsunamilerin yol açtığını açıkladı Bilimadamlarının tahminlerine göre dev meteorlar Dünya'nın buzul çağına girmesine sebep olduBunun Sebebi ise Dünya'ya çarpan meteorlar dünyanın soğumasına sebep olmuş ve buharlaşmaya yol açmıştır,Bu buharlaşmalar sonucuda yağmurlar yağdı yağdı hiç durmadı ve dünya gittikçe soğudu ve Buzul Çağı Başladı

Ve Bu BÜyük Meteor'un Dünya'ya Çarpışını Sizlere Sunuyorum

Baştan Sona Kadar İzleyin

Video'da Denizler kaynıyor,denizler kaynadıktan sonra yoğun bir buharlaşma var ve sonra onlar yağmura dönüşecek dünya soğuyacak tekrar buzul çağına dönüş oLacak

Kaynak:Bilim Gençlik

Experian'dan Alıntıdır

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt