iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar azıcık fikrinizi alayımYaklaşık 10 senedir tanıdığım bir kız arkadaşım varSon 3 senedir samimi duruma geldik bu bayanla3sene önce bütün o yeni bölünmüş 2 senelik ilişkisinden bende yeni ayrılmıştım 5 yıllık ilişkimden sıralar birşeyler olacaktıAma ben doğru olmayacağını düşünerek bu bayanı inkar gibi bir durum olduAma kuşkusuz reddedilecek bir bayan yok sadece içten olmıyacağını düşündüm o sıralarBiraz daha devam etti o yaz bu durumlar benim kaçıp onun kovalamasıSonra arkadaş olarak kaldık3 senedir bu şart devam ediyor böyle arkadaşlıkla:fakat birbirimizin herşeyini bilir duruma geldikAra ara aralıksız görüşür oldukNerdeyse sırdaşAra ara bir takım yakınlaşmalar oldu lakin hep o utangaç bende çekingen die böylece bişey olamadıSürekli övgüler, çok yakışıklı olmuşsun falan filan ara ara buluşmalarda vbBen ne istiyorsam ne söylüyorsam ben artık öle bişey yapmıyorum vb gibi sözler sarfetmeler gerçekleştiHep sanki ben ne istiyorsam o şeyleri yapıyormuş yada istemediklerimi yapmıyormuş gibi bir tavır aldıSonunda bir karar aldım ve bu bayana çıkma değil ''Evlenme teklifi yaptım''Yaşlarımız ona uygun çünküo dek emindimkiAma cevap hayal kırıklığı!!!!Ben seni dost olarak görüyorum sen benim fazla sevdiğim arkadaşımsın gibi bir laf!!!!Bide şöyle bir durum var bu kızı ailecek değil sülalecek tanıyoruz dedelerimiz bile dostArkadaş kalalım dediBende bundan böyle o kadar birşey olmaz bişey ya belki olmaz dedimBen seninle yapamam falan filan bu şekilde kaldı en sonundaŞöyle bir koşul daha var arkadaş kalırsak varacağı yer bellidir dedimoda kalmayalım o zaman dedibu Mesajına yanıt atmayınca yarın görüşelim o zaman ok? die bir şey daha söylediGörüşüncede sadece arabada 20 dakikalık bir seyahat yaptık acil işim çıktı dedi kaçtı yineSizce koşul nedir ne yapmalı?Biraz uzaktan durup gözlemmi yapmalı sanırım bir takım şeylerin intikamını alıp süründürmek istiyorYada yerine geçen kimse lastikmi duruyoruz?Helppp)) ne yapmalı!!!!